Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Financial Controller till Hedera Group

Publiceringsdatum
08 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du tidigare erfarenhet av arbete inom ekonomi och vill fortsätta din karriär som controller? Är du därtill analytisk, driven och uppskattar en snabbrörlig och dynamisk organisation? Hos Hedera Group erbjuds du en utvecklande roll där du blir en del av företagets fortsatta tillväxt!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hedera Group.

Om företaget

Hedera Group är en nyskapande aktör inom vård och omsorg, med en tydlig inriktning på vårdbemanning och personlig assistans. Hedera Group erbjuder kvalificerade tjänster och specialister inom vård och omsorg för att uppfylla sina kunders specifika behov.

Sedan Hederas start under 2015 har företaget haft en hög tillväxt och tagit plats som en av de framstående aktörerna inom vård- och omsorg i Sverige. Hedera Group har två verksamhetsinriktningar, Hedera Bemanning som arbetar med vårdbemanning och Hedera Assistans som levererar personlig assistans. Med en ambitiös strategi som innefattar både förvärv och organisk tillväxt, strävar Hedera Group efter en imponerande årlig tillväxt på 20%. Hedera Group tror på att bygga en företagskultur som främjar öppenhet, mångfald och ärlighet. Företaget är engagerade i att ge människor möjligheten att växa och blomstra i sina karriärer och vara en del av något meningsfullt. Hedera Group arbetar mot en framtid där dom inte bara är en av de mest ansedda företagen inom vård och omsorg i Sverige, utan också ett företag som är känt för sitt samhällsengagemang och inkluderande arbetsmiljö.

Arbetsuppgifter

Som Financial controller utgör du en central del i att få ihop helheten för Hedera Group. I rollen arbetar du tätt ihop med CFO som sitter tillsammans med dig i Göteborg samt med ett team om 15 personer som sitter utspritt i landet. Vidare har du ett nära samarbete med affärsområdeschefen för vårdbemanning och du kommer att ingå i den operativa ledningsgruppen för affärsområdet.

Dina arbetsuppgifter:
* upprättande och kvalitetssäkring av månads- och årsbokslut
* analyser och rapporter till stöd för kommersiella beslut och regulatorisk efterlevnad
* avvikelseanalys mot budget och kostnadskontroll
* budgetarbete
* rådgivning och stöd till ledning och verksamhet
* ansvar för löpande bokföring
* moms-/skatt och inkomstdeklarationer
* löpande utvecklingsarbete av rutiner och processer
* intern och extern finansiell rapportering, och att säkerställa att det finns välfungerande ekonomiska informationssystem i verksamheten.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Högskoleutbildning inom ekonomi
* Minst ett års erfarenhet av redovisning, meriterande med erfarenhet som Controller
* Meriterande om du arbetat självständigt i budgetprocesser
* Talar och skriver obehindrat på svenska
* Mycket goda kunskaper i Excel, meriterande med erfarenhet av Qlik eller andra BI-system
* Meriterande med erfarenhet av Fortnox

För att lyckas i rollen är du en analytisk och noggrann person som alltid säkerställer korrekt information och uppgifter. Du sätter upp och håller tidsramen för dina uppgifter, och eftersom du vet vad du ska prioritera levererar du alltid ett bra resultat. Därtill tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter och är självgående. Du tar enkelt och snabbt tag i arbetsuppgifter och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Då du jobbar nära din avdelning och har mycket kontakt med övriga organisationen är du en kommunikativ och utåtriktad person. Du är en lagspelare som ser ett stort värde i att samarbete med dina kollegor. Slutligen är du en flexibel person som snabbt och gärna anpassar dig efter förändringar organisationen. I denna rekrytering läggs stor vikt vid personliga egenskaper.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Göteborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.