Hoppa till innehåll

Svagströmstekniker - Göteborg

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker dig som har några års erfarenhet i branschen och som brinner för yrket!

Om tjänsten

Tjänsten innehåller arbetsuppgifter som t ex installation, reparation och service inom svagström. Allt från kabeldragning till driftsättning. Arbetsuppgifterna är omväxlande och varierande. Du kommer att jobba i ett team med härliga kollegor med högt i tak! Du utgår från kundens kontor i Kristianstad.

Arbetet är på heltid, dagtid. Tillträde Omgående efter ÖK. Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med goda möjligheter att du efter en period som anställd via Boost, får erbjudande att gå över till anställning direkt hos kunden. Vi har kollektivavtal med SEF och ger våra anställda schyssta arbetsvillkor och möjligheter till att utvecklas!

Om dig

Du är en duktig elektriker/tekniker med utbildning från elprogrammet eller annan relevant yrkesutbildning och har jobbat några år med installationer på svagströmssidan. Det är viktigt att du är självgående i ditt arbete och att du har en vilja att nå uppsatta mål. Som person trivs du med att jobba tillsammans med andra och har god samarbetsförmåga.

Ansökan

Skicka ditt CV och personligt brev till oss där du talar om varför just du passar för den här tjänsten till: jobb.gbg@btp.se. Vi arbetar med löpande urval så skicka din ansökan så fort som möjligt. Vid ansökan var god ange referens: Svagströmstekniker

Om oss

Boost är ett rekrytering & bemanningsföretag inom installationsbranschen. Med 15 års erfarenhet från branschen har vi de bästa möjligheterna för dig som arbetssökande att hitta nästa utmaning inom installationsbranschen. Vi på Boost Technical Power tror på mångfald och jobbar alltid med fördomsfri rekrytering, schyssta anställningsvillkor och är självklart kollektivanslutna. Vår verksamhet finns där du finns oavsett geografi.

Vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se