Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Elkonstruktör till Elektroautomatik!

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du skicklig på elkonstruktion och har ett intresse för programmering? Är du redo att vidareutvecklas inom dessa områden och vill ta din karriär till nästa nivå? Elektroautomatik, Sveriges ledande automationsintegratör, välkomnar dig till ett team där innovation, mångfald och personlig utveckling står i centrum, välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN:
Vi söker för Elektroautomatiks räkning en elkonstruktör med ett intresse för PLC-och robotprogrammering! På Elektroautomatik arbetar de i projektform där elkonstruktörer ingår i team bestående av experter inom flera teknikområden. Företaget tar på sig helhetsåtaganden, och elkonstruktören har en viktig roll genom hela processen, från konceptframtagning till installation och idrifttagning. Ofta bygger de upp anläggningen inför FAT i sin egen montagehall, där utrustningen också testas och provkörs innan den levereras till kund.

ARBETSUPPGIFTER:
I rollen som elkonstruktör erbjuds du en varierande roll med mycket frihet under ansvar, där du tar fram elunderlag till företagets elektriker för montage och installation. Du är också med ute hos kunden vid installation och idrifttagning för att supporta elektriker och montörer på plats. Du kommer även att arbeta med PLC- och robotprogrammering i vissa projekt, vilket ger dig möjlighet att kombinera elkonstruktion och programmering - det bästa av två världar!

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har en teknisk utbildning och minst ett års yrkeserfarenhet inom elkonstruktion.
  • Har erfarenhet av E-plan P8 och Elprocad IC.
  • Är flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift, då båda språken kommuniceras internt och externt.
Det är inget krav, men meriterande om du:
  • Har programmerat PLC eller robot och har vilja att framåt utföra programmeringsjobb.
  • Har erfarenhet av Sistema och maskinsäkerhet.
Stor vikt kommer vidare att läggas vid personlig lämplighet där vi som person tror att du är driven och målmedveten. Du besitter även en god verbal förmåga och kan bemöta olika typer av personligheter. För att lyckas tror vi även att du är rak och tydlig i din kommunikation. Vi ser även att du är strukturerad i ditt arbetssätt och duktig på att hålla deadlines.

OM KUNDFÖRETAGET:
Elektroautomatik är Sveriges största automationsintegratör och en helhetsleverantör inom automation, med stor kompetens inom alla områden - från idé till slutgiltig produktion. Utöver ren automation erbjuder de även sina kunder konsulter, maskiner, service, AGV och utbildning genom sina olika avdelningar:
  • Elektroautomatik Consultant
  • Elektroautomatik Mobile Robotics
  • Elektroautomatik Machine
  • Elektroautomatik Service
  • Elektroautomatik Academy
Elektroautomatiks mål är att effektivisera och kvalitetssäkra kundernas produktion och logistik genom smarta automationslösningar. De har hög kompetens och är ett engagerat lag som levererar.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du kommer till en början att vara anställd av Friday. Ambitionen från Elektroautomatik och vår sida är att du efter 6 månader blir tillsvidareanställd hos Elektroautomatik.

ÖVRIG INFORMATION:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Göteborg
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Rekryteringsansvarig: Elin Samuelsson
  • Lön: Fast månadslön
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framför allt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 oktober 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?