Hoppa till innehåll
AxFlow AB logotyp

Teknisk säljare

Ansök nu

Teknisk säljare till distrikt Väst

Vill du vara med och expandera försäljningen inom industrisektorn? AxFlow söker nu en teknisk säljare till distrikt Väst. Vi erbjuder professionella säljhjälpmedel, kontinuerlig produktutbildning och marknadsmässiga villkor. Genom att ansöka till denna spännande tjänst kan du ta din karriär till nästa nivå och vara en del av vårt framgångsrika team.

"Hej! Mitt namn är Tommy Fruerlund och jag arbetar som teknisk säljare på västra distriktet. Jag ska gå i pension och AxFlow söker nu min ersättare. Mitt arbete är utmanande, spännande och roligt och vi har många trevliga kundkontakter. Inom företaget har vi en bra ”vi-känsla”, man känner sig uppskattad, har kul med trevliga kollegor och känner sig lite stolt när man berättar vad man jobbar med. Om du vill känna samma i din vardag, sök mitt jobb!"

Om tjänsten
Som teknisk säljare blir din uppgift att öka vår försäljning genom att bibehålla befintliga kundrelationer och löpande bearbeta potentiella kunder och påverkare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter består av planering och utförande av kundbesök samt telefonbearbetning.

Dina kunder återfinns inom industrisektorn och du ansvarar för all försäljning, kundbearbetning och kundrelationer i ditt distrikt. Distriktet sträcker sig från Varberg i söder till Strömstad i norr och Jönköping i öster. Vi tillbringar en stor del av vår tid ute hos kunderna där vi hjälper dem att optimera sina processer. Lämplig bostadsort är inom distriktet och du rapporterar direkt till företagets försäljningschef.

Arbetsuppgifter

  • Löpande planering samt utförande av i huvudsak fysiska kundbesök med digitala möten som stöd
  • Bearbetning via telefon
  • Ge teknisk rådgivning och support till kunder i distriktet, särskilt vid problem med pumpar och installationer
  • Utföra uppföljning av alla aktiviteter som besök, offerter, affärer etc.
  • Delta i upprättandet av försäljningsbudget och ansvara för budgetuppföljning
  • Dimensionera pumpar och pumpsystem
  • Utarbeta prisuppgifter och anbud

Som en del av denna roll förväntas du hantera en kombination av tekniska och administrativa uppgifter för att stötta både kunder och det interna försäljningsteamet.

Vi erbjuder
Som teknisk säljare hos oss får du en grundlig introduktion och intern utbildning i grundläggande pumpteknik, produktutbildning, IT-system och kvalitetsutbildning. Du får ta del av professionella säljhjälpmedel samt marknadsmässiga villkor. Vi erbjuder kontinuerlig produkt- och applikationsutbildning både i Europa och USA.

Din profil
Till rollen som teknisk säljare söker vi dig med relevant teknisk utbildning och erfarenhet av teknisk industriell försäljning. Vi ser det som meriterande om du är ingenjör eller liknade, dock är teknisk erfarenhet och intresse en grund för att klara tjänsten. Du har en välutvecklad förmåga att samarbeta, arbeta strukturerat och trivs med att ha många bollar i luften. Du är flexibel med ett högt eget driv och har förmåga att se saker ur kundens perspektiv. Vi lever efter devisen att det krävs både hjärta och hjärna, utan passion lyckas vi inte.

  • Du har lätt för att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift
  • Du har datorvana och behärskar Microsoft Office programmen
  • Kunskaper om pumpar och pumpteknik är meriterande

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på tel. 08-51481646. 

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om AxFlow
AxFlow är en av Sveriges största leverantörer av industripumpar, pumpsystem och tillbehör. AxFlow representerar världsledande tillverkare av industripumpar, något som garanterar hög teknisk standard och produktkvalitet. Genom kunnande och erfarenhet som vi uppnår genom nära samarbete med våra kunder och leverantörer kan vi erbjuda de bästa lösningarna när det gäller pumpar, system och kringutrustning. Vi strävar efter ett långsiktigt och stabilt samarbete med våra kunder samt hög servicenivå. AxFlow-koncernen har verksamhet i 30 marknader i Europa, Sydafrika, Nya Zeeland och Australien, har cirka 1400 anställda och en årlig omsättning på 412 miljoner euro. För mer information om AxFlow-gruppen, besök www.axflow.com.

AxFlow AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup