Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Arbetsbeskrivning

Vi söker just nu en logistikkoordinator till Axalta Coating Systems Sverige i Göteborg. Har du tidigare erfarenhet inom lager och/eller logistik med god förståelse för lagerverksamhet och styrning. Då har vi tjänsten för dig!

I rollen som logistikkoordinator kommer du ansvara för inkommande och utgående gods samt ansvara för den dagliga planeringen på lagret beläget på Hisingen. Du kommer att få en givande möjlighet att leda och utveckla Axaltas största lager i norden där målsättningen är att bibehålla och utveckla Axaltas service till deras kunder.

För att lyckas i rollen ser vi att du är lösningsorienterad och serviceminded person som har tidigare erfarenhet av att leda förändringsprocesser eftersom att Axalta går in i en ny fas där deras scanning system ska uppdateras. Rollen som logistikkoordinator kommer även ha inslag av fysiskt arbete. Du kommer att arbeta nära övriga kollegor på lagret, kollegor inom kundtjänst men även andra avdelningar inom organisationen vilket ställer krav på att du är lätt för att kommunicera och samarbete med flera olika avdelningar.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

  • Administrera order och godsuttag i affärssystem
  • Skapa tulldokument samt sjötransportdokument för transport både nationellt samt internationellt.
  • Administrera i Excel
  • Viss typ av fysiskt arbete förekommer

Kvalifikationer

  • Tidigare erfarenhet inom lager/logistik med god förståelse för lagerverksamhet och styrning.
  • Goda kunskaper i Excel
  • Kommunicera obehindrat på svenska och engelska
  • Utbildning inom området är meriterande.

Om företaget

Axalta Coating Systems Sweden AB

Vårt fokus på perfekt lackering skiljer oss från mängden. Axalta Coating Systems är ett ledande globalt företag som är helt specialiserat på utveckling, tillverkning och försäljning av våt- och pulverfärger. Axaltas produkter ökar hållbarheten, förbättrar produktiviteten och ger ökad skönhet. Vi erbjuder många varianter av funktions- och transportlacker för personbilar och kommersiella fordon, för eftermarknaden inom lackering och för många industriella tillämpningar. Våra innovativa produkter och tjänster omfattar lack och pulverfärg, kulörmatchningsverktyg, appliceringsteknologier och kundutbildning, support och affärsledningssystem.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se