Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Sales Project Manager sökes till LECAB

Ansök nu
Nu söker vi för LECABs räkning en teknisk säljare som ska arbeta med deras kundanpassade system för materialhantering. Har du gedigen erfarenhet av projektledning eller försäljning av lösningar inom logistik, produktion eller annan tillverkningsindustri är det här en perfekt roll för dig.

OM TJÄNSTEN:
LECAB Materialhantering har 65 års erfarenhet av att lösa olika materialhanteringsbehov för stora och små företag. Utifrån gedigen erfarenhet och väl beprövade koncept levererar LECAB specialanpassade lösningar som hanterar, transporterar och buffertar de flesta typer av gods. Projekten LECAB är involverade i är ofta helhetslösningar där LECAB är med från konceptframtagning till konstruktion, tillverkning, leverans och slutligen implementering hos kund. LECABs återkommande kunder är bland annat SKF, AB Volvo, Volvo Cars, IKEA, Swedish Match och SCANIA.

Nu söker vi en teknisk säljare Sales Project Manager som ska projektleda arbetet med att leverera den bästa materialhanteringslösningen för kundens specifika situation. Under processen är det du som har ansvaret, från första möte med kund, till affär och levererat projekt. Rollen innebär även strategiskt arbete med att fortsätta utveckla LECABs produkter och kundstock. LECABs organisation är liten och familjär och du som anställs kommer få goda möjligheter att påverka samt få en ledande position i bolaget. Tjänsten innebär resor med övernattningar för att besöka kunder samt följa upp projekt.

VI SÖKER DIG SOM:
  • Har för tjänsten en relevant högskole- eller civilingenjörsexamen inom automation, maskin, produktionsteknik eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
  • Har gedigen arbetslivserfarenhet av teknisk försäljning, projektledning, maskinkonstruktion, produktion, logistik eller dylikt.
  • Talar och skriver flytande svenska samt engelska, då båda språken används i det dagliga arbetet.
  • Har svenskt B-körkort.
Vidare kommer stor vikt läggas vid personlig lämplighet. För att du skall passa in och trivas i rollen ser vi att du är självgående och kan ta stort ansvar för ditt arbete. Rollen kräver även hög social kompetens, att du trivs i en social miljö och har lätt för att kommunicera samt anpassa din kommunikation efter mottagaren. Vidare behöver du även vara driven och ha förmåga att ta dina egna processer framåt.

OM ANSTÄLLNINGEN:
Detta är en rekrytering där du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget. Friday ansvarar för rekryteringsprocessen och alla frågor hänvisas till Friday.

ÖVRIG INFO:
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Mölnlycke
  • Kontaktuppgifter: Gustav Widman, gustav.widman@friday.se
  • Lön: Månadslön.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urval- och intervjufasen.

OM FRIDAY:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?