Hoppa till innehåll

Bilmekaniker sökes till Atta & Abrahim Bilverkstad AB

Publiceringsdatum
30 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Atta & Abrahim Bilverkstad AB söker en erfaren bilmekaniker med kunskap om nya bilmodeller. Vi erbjuder en heltidstjänst i en modern verkstad med fokus på kvalitet och kundservice.

Om tjänsten:

Som bilmekaniker hos oss kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara att utföra reparations- och servicearbeten på person- och/eller transportbilar. Du kommer att arbeta med felsökning och diagnostisering av fordon, hantera både mekaniska och elektroniska system, samt hålla dig uppdaterad om nya tekniker och bilmodeller.

Vi söker dig som har erfarenhet som bilmekaniker, gärna med specialisering på nyare bilmodeller. Alternativt att du har någon form av eftergymnasial utbildning inom el eller elteknik. Du förväntas vara serviceinriktad och ha god kommunikationsförmåga. Det är meriterande ifall du kan ett annat språk, exempelvis persiska eller dari. Vi värdesätter din förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. Du är noggrann, ansvarstagande och har ett stort tekniskt intresse.

Vi erbjuder en heltidstjänst med goda utvecklingsmöjligheter, konkurrenskraftig lön, ett varierat arbete i en modern verkstad samt kontinuerlig vidareutbildning inom branschen.

Låter detta intressant? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till kalltorp@mekopartner.se senast 2024-08-31.

För frågor om tjänsten, kontakta Atta Ataie på 031 7075914.

Vi ser fram emot din ansökan!

MekoPartner Kålltorp, Kyrkåsplatsen 10, 416 52 Göteborg, mekopartner.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se