Hoppa till innehåll

Erfaren Montör

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Din bakgrund/personlighet

Vi söker dig som är hungrig, driven och med stort intresse i att driva projekt framåt med hög effektivitet och med tuffa målsättningar. Våra kunder ska vara de mest nöjda i branschen.

Du har minst 5 års erfarenhet från arbete som montör och trivs i en miljö där du får hantera många olika arbetsuppgifter samtidigt.

Du är proaktiv och lösningsorienterad och har alltid kunden i fokus.

Du är en lagspelare.

Du är van vid att jobba snabbt och effektivt och presterar bäst under högt tryck.

Affärsmässig, resultatinriktad, strukturerad och beslutsam är några utmärkande egenskaper du har. Du lägger stor vikt vid att hålla tidsplaner och att hålla en god lönsamhet i dina projekt.

Placering Göteborg.

Arbetsuppgifter

Förekommande montering, svetsning, stålbearbetning som görs idag – med andra ord en mångfacetterad person!

Meriterande är att i framtiden även kunna snickeri, lackering samt enklare elinstallationer

Vi erbjuder

Möjligheten att få vara med och påverka och utveckla ett snabbväxande företag inom containerbranschen där dina insatser uppmärksammas och premieras. Vi erbjuder ett kreativt och omväxlande arbete tillsammans med trevliga kollegor. Vi tror att med ditt positiva sätt kommer du att trivas på LCS Solutions.

I denna rekrytering samarbetar vi med Jan Sammels på Annvin Rekrytering & Bemanning. Har du några frågor är du välkommen att ringa Janne på 076–3013553.

Välkommen att söka!

 

 

 

Om Lundby Container Solutions

”Med kunden i fokus tillhandahåller vi på Lundby Container Service produkter och service lokalt och internationellt till människor och företag och ger dem möjligheten att förverkliga sina idéer där containern är en del av lösningen, något vi gjort i över 50 år tillsammans med samma ägare.

Vi säljer, hyr ut, lagrar och konstruerar mobila lösningar till människor och företag med containrar i centrum, där vi arbetar efter att vara en innovativ och pålitlig partner.

Med en passion för logistik och mobila lösningar strävar vi efter att leverera högkvalitativa, funktionella och hållbara lösningar inom våra affärsområden.

Vi bedriver allt ifrån försäljning uthyrning till specialproducerade skräddarsydda containerlösningar och en terminalverksamhet i Arendal, i närheten av Göteborg’s hamn, på vår 75 000m2 stora anläggning.”

 

Våra ledord är – Modiga, Innovativa och Omtänksamma

 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se