Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Project Sales Manager till Göteborg

Vill du bli en del av ett framgångsrikt och innovativt företag som erbjuder goda möjligheter till utveckling? Vi på Amtico söker en driven projektsäljare till säljteamet som bearbetar Göteborg, Västergötland, Östergötland, Skåne, Småland, Halland, Blekinge, Gotland och Värmland.

Säljarbetet i ditt distrikt har extra fokus på arbete gentemot arkitektkontor för att presentera våra golvprodukter och nätverka med arkitekter. Övriga segment består av golventreprenörföretag, detaljhandel, sjukvård, hotell, fastighetsägare, inredningsföretag mm. Många av dina kunder är befintliga men det ingår även att jobba med nykundsbearbetning.

En del av arbetet som säljare innebär att representera Amtico på mässor och andra kundevent. Vi har ett väletablerat återförsäljarnät inom distriktet där vi kontinuerligt uppdaterar med nyheter, vårdar relationer och ger hög service.

Till din hjälp kommer det finnas en innesäljare som tillsammans med dig skapar möten med arkitekter och prospekts.

Du ser resor i tjänsten som något utmanande och roligt, då du får räkna med ett par övernattningar per månad. Du kommer också få resa till England för produktutbildningar och möten med leverans- och tillverkningsavdelningar.

Vem är du?
Vi söker dig som drivs av säljarbete och att bygga affärsrelationer. Du är strukturerad, målmedveten och kan arbeta självständigt med eget budgetansvar. Att ha ett högt engagemang och god kvalitet i dina säljbesök är en självklarhet. Du ger hög service samt bygger och vårdar relationer. Du är social, flexibel och gillar att jobba med långsiktiga säljprocesser där marknadsföring, information och säljpresentation av produkter är viktigt.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av B2B-försäljning
  • Erfarenhet från golvbranschen eller motsvarande är meriterande
  • Vana av att ha bearbetat arkitekter ses som en stark merit
  • Goda kunskaper i Office-paketet samt något säljstödsystem
  • Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
  • B-körkort

Tjänsten kan tillsättas omgående. Lämplig bostadsort är Göteborg med omnejd.

Vad kan Amtico erbjuda dig?
Amtico är ett framgångsrikt, stabilt och innovativt företag som kontinuerligt presenterar nya golvprodukter och lösningar för kunderna. För rätt person erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter. Förutom ett stimulerande och utvecklande arbete erbjuds du också tjänstebil, bra fast månadslön med extra bonusmöjligheter samt andra fördelaktiga förmåner.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på 08-51481646.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Amtico International AB är ett helägt dotterbolag till Amtico Internatioal Ltd. med säte i Coventy, England. Amtico ingår i den amerikanska golvkoncernen Mannington Mills Inc. Vi har tillverkat och levererat designgolv sedan 1964. Företaget har utvecklats under namnet Amtico med ett omfattande produktionssortiment med internationell försäljning av golv till kunder i kommersiella miljöer och hemmamiljöer. Trenderna och tiderna har förändrats men engagemanget att investera i forskning, design och tillverkning kvarstår. Amtico International AB ansvarar för försäljning och utveckling i Skandinavien och Baltikum med egen säljkår i Sverige och Norge, i de andra länderna samarbetar vi med våra Distributörer.

Läs mer på www.amtico.com.

Amtico International AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 maj 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup