Hoppa till innehåll
Alcon Högtryckstvättar AB logotyp

Teknisk säljare / Affärsutvecklare

Ansök nu

Teknisk säljare / Affärsutvecklare till Västra Götaland

Som teknisk säljare och affärsutvecklare hos oss på Alcon har du en central roll i företagets fortsatta utveckling. Vi är ett litet företag med stora muskler som nu ska växa med hjälp av dig. Din uppgift blir att identifiera nya affärsmöjligheter och vinna nya kunder, och tillsammans med oss strategiskt utöka vår befintliga kundbas i Sverige.

Vi erbjuder
Som teknisk säljare / affärsutvecklare får du en spännande tjänst inom ett växande och framgångsrikt företag. Till din hjälp har du bra stödfunktioner och system för att kunna driva din försäljning och affärsutveckling. Vi på Alcon är ett tight team på tolv personer som alla drar åt samma håll och ser fram emot en ny kollega och drivande kraft till bolaget. 

Dina arbetsdagar innefattar möten och kundkontakter runtom i Sverige samt en unik möjlighet att forma bolagets framtida kundbas. Du arbetar strategiskt tillsammans med VD och dina kollegor. Du utgår i regel hemifrån men vi erbjuder även en arbetsplats på kontoret i Svanesund där vi har vår anläggning och verkstad. Relevant bostadsort är i Västra Götaland.  

Vad har Mårten Nydahl, VD, att säga om tjänsten?

"Alcon är inne på en tillväxtresa som är oerhört spännande, där denna tjänst spelar en viktig roll för att lyckas med det."

Läs mer om vad Mårten har att säga om livet på Alcon Högtryckstvättar.

https://career.masterhelp.se/alcon

Arbetsuppgifter
Som teknisk säljare / affärsutvecklare blir din främsta uppgift att proaktivt driva och utveckla försäljningen av Alcons produkter via befintliga servicepartners och direktköpande företagskunder. Du ansvarar också för att lokalisera nya affärssegment. Du identifierar och bearbetar större och strategiska kunder inom olika branscher och industrier som har behov av skräddarsydda tvättlösningar till sina verksamheter. 

I rollen som teknisk säljare / affärsutvecklare lägger du grunden för en långsiktig relation med de kunder du tar in, och tillsammans med dina säljkollegor och tekniker hanterar ni dem löpande. Här får du som har ett starkt affärsdriv möjlighet att sätta affärsplanen i praktiken, skapa relationer med både befattningshavare och operativ personal samt driva Alcon framåt.

Din profil
Du som söker rollen har ett stort tekniskt intresse och affärsmannaskap. Du är självgående och har ett stort driv, men förstår att bearbetning av nya kunder och segment kan ta tid och besitter därmed ett gott tålamod för längre processer.

Denna tjänst innebär stor frihet under ansvar där du driver dina affärsprojekt på egen hand och prioriterar i dialog med VD och utifrån bolagets övergripande mål vad som ger mest på sikt. Du som söker har

  • Erfarenhet av försäljning, gärna teknisk försäljning
  • Tekniskt intresse och kompetens
  • Är en förtroendeingivande relationsbyggare  
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort
  • Grundläggande kunskaper i Office-paket

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på 031-7045182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Alcon Högtryckstvättar är sedan 1972 ett företag som levererar på hög produktkvalitet, service och kompetens inom främst området rengöring. Alcons kunder förväntar sig att produkter som i de tuffaste miljöerna håller en hög tillgänglighet och som med en regelbunden service kan verka i många år. Alcon Högtryckstvättar arbetar främst inom fordonsindustrin men tillämpningsområdena för högtrycksprodukterna är många för en användare som vill ha fasta eller mobila enheter i sin verksamhet.

Från vår anläggning på vackra Orust förser vi kunder över hela Sverige och andra europeiska länder med produkter av högsta kvalitet. Vi har haft förmånen att få växa tillsammans med våra kunder med en gemensam passion för specialanpassade lösningar med höga krav på funktion och hållbarhet.

Alcon Högtryckstvättar AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 augusti 2024 (54 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup