Hoppa till innehåll
Rosti GP logotyp

Sommarvikarie - Maskinoperatör

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker semestervikarier till våra maskinoperatörer

Är du en engagerad, flexibel och positiv person som trivs att arbeta med andra och har förmåga att hantera självständigt arbete?

Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör i vår produktion ingår du i ett härligt skift med maskinoperatörer, ställare och teamledare. Dina arbetsuppgifter kommer under ditt arbetspass vara att hantera och kontrollera produkterna som kommer från våra formsprutningsmaskiner. Vi har en högautomatiserad anläggning så det är snabba processer och högt tempo i vår produktion.

Din bakgrund
Som person är du noggrann, engagerad och pålitlig. Vidare tror vi att du är ansvarsfull och har hög arbetsmoral. Tidigare erfarenheter inom industrin är en fördel men inget krav. Ett krav för att få jobba i vår produktion är att du måste fyllt 18 år.

Om produktionen på Rosti GP
Vi har en produktion som rullar dygnet runt vilket gör att vi behöver semestervikarier till alla skift, 2-skift, nattskift och helgskift.

Ansökan
Är du den vi söker? Ansök redan idag! Vi hanterar ansökningar löpande och kommer höra av oss om vi har lediga tjänster som matchar din profil.

Vid eventuella frågor så maila job_se@rosti.com
Rosti GP logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

What We Do:

"With precision injection moulding at our core, we deliver sustainable supply chain solutions through design support, manufacturing, quality and logistics – from concept to reality."