Hoppa till innehåll

Maskinoperatör till Nexans

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Antal tjänster
5
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Är du intresserad av en ny utmaning! Vi söker dig som vill jobba som maskinoperatör på Nexans!

 

Nu söker vi dig som vill bli en del av teamet på Nexans och jobba som maskinoperatör. Nexans är en av världens största leverantörer av kablar och tillbehör. I Grimsås tillverkar vi över tusen typer av kablar, ca 37 000 ton kabel varje år. Kablarna går till bland annat installatörer, infrastrukturbyggare och industrin. Med engagemang, kompetens och lyhördhet skapar de en enklare vardag för vår omvärld. På Nexans är de pålitliga, öppna, ärliga och respekterar sina kollegor. Kundfokus, ständig förbättring och mångfald är några av deras värderingar, liksom möjlighet till ökad kompetens och personlig utveckling.

 

Arbetsuppgifter:

Det här tjänsten innebär att du kommer ansvara och hantera maskiner. Arbetsuppgifter som kan förekomma är följande:

  • Ansvara och köra en eller flera maskiner
  • Du ska kunna arbeta både självständigt och i grupp

 

Vem kommer trivas med tjänsten?

Vi söker dig som  en nyfiken person som gillar att lära sig och testa på nya saker samt har en vilja och potential att växa i rollen. Du är kvalitetsmedveten, noggrann och positiv i ditt arbetssätt och en lagspelare som är lösningsfokuserad, flexibel och ansvarstagande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från industriarbete och gillar att arbeta med maskiner. Vidare, så hanterar du svenska i tal och skift samt inneha truckkort AB. Du har även körkort och tillgång till bil. Har du en telferutbildning är det meriterande. I övrigt ska du även ha ett godkänt färgblindstest, som görs i samband med att vi träffas för ett samtal. 

 

Övrig information 

Placeringsort: Grimsås
Arbetstid: 3-skift
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse.

 

Denna tjänst innebär att du kommer bli anställd som konsult hos oss på OnePartnerGroup och du kommer tillbringa dina arbetsdagar hos vår kund. Som konsult hos oss har du din konsultchef som stöttar dig i att lyckas och trivas. Självklart innefattas din anställning av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension, fackliga relationer och friskvårdsbidrag, för inget är viktigare än att du känner dig trygg med din anställning hos oss. Låt oss bli din nya kollega! Vi tillämpar urval löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Jennie Gunnarsson på telefon alt. jennie.gunnarsson@onepartnergroup.se 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (25 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se