Hoppa till innehåll
Fegens Sågverk AB logotyp

INKÖPSANSVARIG - Fegens Sågverk AB

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu


Är du en erfaren inköpare som brinner för skogsbruk och kommersiella relationer? Vill du ta nästa steg i din karriär och ansvara för råvaruförsörjningen till ett av Smålands ledande sågverk? Då kan detta vara rätt möjlighet för dig!

Fegens Sågverk söker en engagerad och ansvarstagande inköpsansvarig som får en viktig roll i vår verksamhet. Som inköpsansvarig ansvarar du för hela processen från virkesanskaffning till att råvaran levereras till vårt sågverk. Du har ett nära samarbete med markägare och entreprenörer för att säkerställa att vi har ett stabilt inflöde av högkvalitativt virke. Personalansvar ingår i rollen.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
  • Ansvara för anskaffning av råvaror samt certifiering och transporter
  • Planera och koordinera inflödet av råvaror från externa leverantörer
  • Hantera inköp och redovisning till markägare
  • Bygga och underhålla starka relationer med markägare och leverantörer
Vem är du?

Vi söker dig som har erfarenhet av virkesinköp och en god förståelse för skogsbrukets kommersiella aspekter. Du har förmågan att se helheten och koordinera flöden, samt ett välutvecklat nätverk av markägare och en förmåga att bygga förtroendefulla relationer. Din personlighet gör att du kan anpassa dig och prata med folk på deras nivå, oavsett bakgrund, och du har en känsla för ordning och reda samt ett stort ansvarstagande för företagets framgång. Du är duktig på att fatta egna beslut och drivs av att ta initiativ när det behövs. Vidare är du social och har en relationsskapande förmåga som gör att markägare gärna samarbetar med dig. Du rapporterar till företagsledningen.

Vad vi erbjuder dig?

Vi tror att du, liksom vi, ser potentialen i att kombinera skogsbruk med starka kommersiella relationer. Om du är stresstålig, gillar att ta ansvar och är redo för en utmaning där din personlighet och dina relationer är lika viktiga som din tekniska kompetens, då vill vi gärna höra från dig!

I den här rekryteringen samarbetar Fegens Sågverk med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi ser fram emot din ansökan!
Fegens Sågverk AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Fegens Sågverk i Smålandsstenar med en av Sveriges modernaste maskinparker verkar lokalt och ligger mitt ibland våra leverantörer på gränsen mellan Småland, Halland och Västergötland. Ungefär 300 markägare väljer att sälja sin råvara till vårt sågverk. Vi säljer färdiga produkter i Europa med Irland, Danmark och Sverige som huvudmarknader. Läs mer på www.fegenssag.se