Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Sommarjobba som trädgårdsarbetare i Gävle!

Publiceringsdatum
11 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
StudentConsulting söker för kunds räkning dig som vill sommarjobba med trädgårds- och markarbete. Vår kund är ett av Sveriges ledande företag inom markskötsel och behöver stärka upp sitt team med driftiga trädgårdsarbetare!

Information om uppdraget:

Uppdraget innefattar olika arbetsuppgifter inom skötsel av utomhusmiljö och trädgård, såsom gräsklippning, ogräsrensning, häckklippning, plantering och skötsel av blommor, städning och tömning av papperskorgar, m.m. Även underhåll av lekplatser, beskärande av träd och buskar samt vinterberedskap kan ingå i tjänsten. Man arbetar mycket kring exempelvis landstingsbyggnader och skolor. Ingen dag är den andra lik då man utför olika arbetsuppgifter varje dag, vilket gör uppdraget både utmanande och roligt. Man arbetar ofta i team men måste samtidigt kunna ta eget ansvar.

Arbetstiderna är måndag-fredag 7-16. Uppdraget startar i början av juli och sträcker sig till mitten av augusti, eventuellt längre vid behov. Detta är ett konsultuppdrag vilket betyder att man är anställd av StudentConsulting och hyrs ut till kunden.

Detta söker vi:

Du som söker ska ska gärna ha erfarenhet från liknande arbeten och ett stort intresse för utomhusarbete. Det är även meriterande om du har gått en utbildning inom trädgårdsarbetet eller liknande. Men viktigast är att du har rätt inställning och är beredd att jobba hårt utomhus i sex veckor, oavsett väder. Vidare förutsätter vi att du har en god samarbetsförmåga, och är engagerad. Handlingskraft och att kunna arbeta självständigt är andra egenskaper som vi lägger stor tyngdpunkt vid! För att vara aktuell för uppdraget kräver vi att du har B-körkort för manuell växellåda, då du dagligen kommer att använda dig av bil för att åka runt till olika uppdragsområden. Du talar och förstår svenska obehindrat och ska kunna jobba hela den aktuella perioden.

Stämmer beskrivningen in på dig? Tveka inte att söka tjänsten idag! Vi kallar löpande till intervju och tillsätter platserna så snart vi hittat rätt kandidater. Bakgrundskontroll är obligatoriskt innan anställning.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com