Hoppa till innehåll
Gävle Församling logotyp

Reparatör med administrativ vana

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Svenska kyrkan i Gävle söker en kreativ reparatör med administrativ vana

Arbetsuppgifter
Som reparatör har du en tjänst som innehåller både administration och reparationer. Du planerar arbeten, förbereder inköp och utrangering, uppdaterar rutiner, serviceplaner samt driver miljöarbete. Du är också församlingens kontaktperson gentemot externa aktörer inom maskin- och verkstadsbranschen.

I tjänsten ingår löpande service, underhåll och reparationer av maskiner och begravningsverksamhetens övriga anläggningar så som exempelvis bevattningssystem. I huvudsak består verkstaden av grönytemaskiner såsom lövblåsar, gräsklippare och traktorer. Yttre tjänst på kyrkogården kan förekomma. Du rapporterar till kyrkogårdsföreståndaren.

Personliga egenskaper

I den här rollen är det viktigt att kunna arbeta strukturerat och prioritera i en föränderlig miljö.
Du är kreativ, självgående och drivande. Vår arbetsplats präglas av samarbete och respekt.
Därför är det viktigt att du är van vid att arbeta i team och uppskattar teamarbete. Du är flexibel i ditt förhållningssätt och har en problemlösande och serviceinriktad framtoning gentemot dina kollegor.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet vid tillsättningen av denna tjänst.

Kvalifikationer

Du har dokumenterad erfarenhet av arbete som reparatör. Att exempelvis ta fram inköpsunderlag förutsätter att du är van vid att arbeta med datorer, arbeta administrativt och kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är meriterande om du har kunskap eller utbildning inom hydraulik och elektronik likväl som BE-behörighet. Du talar och skriver flytande svenska.

Omfattning
Heltid
Tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan eventuellt komma att tillämpas.

Övrigt
Körkortsbehörighet B är ett krav för denna tjänst.
Du kommer att ha din placering på skogskyrkogården i Gävle.

Upplysningar lämnas av
Arbetsledare Louise Bergheim, 026-17 05 30, marie-louise.bergheim@svenskakyrkan.se
Fackliga företrädare
Kommunal Patrik Sköldberg, patrik.skoldberg@kommunal.se

Som anställd i Gävle församling får du mellan 27-32 semesterdagar. Minst 27 men 31 semesterdagar det år du fyller 40 och 32 semesterdagar det år du fyller 50. Vi erbjuder även arbetstidsförkortning i anslutning till vissa av årets röda dagar.

I Gävle församling vill vi att våra medarbetare ska må bra, både fysiskt och psykiskt. Det medför att vi erbjuder både friskvårdsbidrag och friskvårdstimme. Det finns tillgång till två olika gym samt hälsoinspiratörer, vars uppdrag är att öka intresset och action på fysisk och mental hälsa.

Vill du arbeta i en verksamhet som verkar för att göra gott för samhället och dess människor så har du hittat rätt organisation. Välkommen till Gävle församling!

Så ansöker du

Sista ansökningsdag är den 19 maj 2024
Skicka din ansökan med CV och personligt brev till gavle.forsamling@svenskakyrkan.se
Märk ansökan med "F-2024-0048"
Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Gävle Församling logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 maj 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Gävle församling finns och verkar i Gävle. Den gemensamma visionen för Svenska kyrkan i Gävle är att möta människor, att vara djärvt diakonala och att dela tro tillsammans. Vi är många - anställda, förtroendevalda, ideella, alla medlemmar - som arbetar för att Gävle ska bli ett ännu bättre samhälle att leva i. Gävle församling består bland annat av församlingsenheter, kyrkogårdsenheten, förskolenheten, familjerådgivningen, samtalsakuten och den gemensamma administrationen. Vi finns även på sjukhuset, högskolan, förvaret, häktet och anstalten, och vi är cirka 120 anställda.