Hoppa till innehåll
CENTRIC logotyp

Onsitetekniker

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

I rollen som onsitetekniker kommer du ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer bland annat ta emot ärenden på plats från användarna, det kan röra alltifrån on- och offboarding (Windows 10/11), kontohantering i Active Directory samt vardaglig felsökning av Windows operativet och Office365 applikationer. Du kommer även finnas tillgänglig för att felsöka konferensrumsutrustning, skrivare, arbetsplatsstationer och annan kringutrustning.

Din profil
För att lyckas i rollen är du social och har tidigare erfarenhet av att bemöta användare fysiskt på plats genom god service. Du är lösningsorienterad och uppskattar en vardag med stor variation. Utöver detta är du prestigelös och gillar att felsöka i IT-miljön, både högt och lågt. Krav

  • Tidigare erfarenhet av liknande roll
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Tidigare arbetat i Windowsmiljö
  • Erfarenhet av Active Directory
  • Körkort
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi kan erbjuda dig
På Centric får du de verktyg du behöver för att nå dina mål. Vi erbjuder alla våra konsulter kvalificerade utbildningar och certifieringar inom den senaste tekniken. Vi sätter stort värde på att våra medarbetare hela tiden ska fortsätta att utvecklas. Därför erbjuder vi dig möjligheten att lägga upp en individuell utbildningsplan, där vi bekostar såväl studiematerial som själva certifieringarna. Under din utveckling kommer vi matcha din kompetens mot rätt uppdrag i takt med att du avancerar. Vi genomför regelbundet spännande och roliga aktiviteter där du som konsult får möjlighet att träffa och umgås med dina kollegor under trevliga och avslappnande former. Mer om oss Centric är ett IT-företag med 380 anställda, och med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping och Örebro. Vi specialiserar oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing och systemlösningar inom retail. Vi är medlem i Almega Kompetensföretagen och följer deras kollektivavtal med Unionen.

Kontakt information
Emelie Flood +46734159378 Emelie.Flood@centric.eu

CENTRIC logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

För en av våra kunder i Gävle söker vi nu efter en glad, social och motiverad onsitetekniker. Du kommer att arbeta i en renodlad Windows/O365 miljö där du supporterar användarna på plats. Uppdraget är på heltid och pågår tillsvidare. Som konsult på Centric får du en trygg anställning och samlar på dig värdefull arbetslivserfarenhet på uppdrag hos våra kunder. Din konsultchef stöttar dig i din utveckling där du hela tiden fyller på med nya erfarenheter och kunskaper. En utmärkt möjlighet att göra karriär.