Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

IT-tekniker till Ovako

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du redo för en spännande utmaning hos en globalt ledande stålproducent med stark fokus på hållbara och miljövänliga lösningar? Bli en del av framtiden och jobba med IT hos oss på Ovako!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ovako.

Om företaget

På Ovako tror vi att arbetet är mer än bara ett jobb - det är en möjlighet att vara en del av något meningsfullt. Vi främjar en öppen och vänlig atmosfär där varje individ är värdefull, vi erbjuder även fina möjligheter till personlig och professionell utveckling. Många av oss finner tillfredsställelse i vetskapen om att vårt arbete bidrar till att göra världen till en bättre plats.

På Ovako specialiserar vi oss på rent, högkvalitativt specialstål, skräddarsydda efter behoven hos våra kunder inom lager, transport och tillverkningssektorer. Vårt högkvalitativa stål säkerställer lätta och tåliga produkter samt möjliggör mer hållbara och miljövänliga lösningar. Med ett starkt engagemang för hållbarhet, uppnådde vi i januari 2022 koldioxidneutral produktion baserad på återvunnet stål och fossilfri elektricitet. Vår stålproduktion har hela 80% mindre koldioxidavtryck jämfört med det globala genomsnittet.

Med 2900 dedikerade medarbetare och en global närvaro som sträcker sig över 30 länder samt cirka 1,1 miljarder euro i omsättning står Ovako, ett dotterbolag till Sanyo Special Steel och en stolt medlem av Nippon Steel Corporation, i framkant av stålindustrin.

Är du intresserad av att flytta till Hofors? Vi hjälper dig med boende!

Arbetsuppgifter

Vårt IT-team är distribuerat över flera orter i Sverige och stödjer inte bara våra svenska fabriksenheter utan även globala säljbolag och små tillverkningsenheter runt om i världen. Vår tekniska miljö omfattar bland annat Windows-servrar, PC-klienter och en mängd Microsoft-produkter. Hos oss har du möjlighet att påverka utformningen av framtidens IT, lära dig en mängd nya färdigheter och ingå i ett team med stort tekniskt intresse och kompetens.

I denna roll är du baserad i Hofors och arbetar i en grupp på 12 personer som tillsammans stödjer, underhåller och utvecklar IT-infrastrukturen. Vi löser tekniska problem, installerar och konfigurerar hårdvara och mjukvara, samt ser till att användarna har tillgång till de digitala verktyg de behöver för att utföra sina arbetsuppgifter.

I rollen som IT-tekniker kommer du att ansvara för specifika teknikområden, beroende på dina erfarenheter och framtida ambitioner. Det ansvaret kan exempelvis vara ett eller flera av dessa områden - Backup/Restore, Windows Server, Active Directory, System Center, Exchange, Office365, Azure, Intune och Certifikathantering. Andra produkter är Citrix, KEMP, ManageEngine samt DNS-hantering hos domänleverantörer.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter kan innefatta:

* Teknisk support
* Nätverkverksunderhåll
* Hårdvaruinstallation
* Mjukvaruinstallation
* Säkerhet i klienter, nätverk och server
* Systemadministration

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Goda erfarenheter av liknande roller inom IT-drift och support
* Goda kunskaper inom AD, Windows Server och nätverk
* God känsla för service
* Obehindrad svenska samt engelska i tal och skrift
* Erfarenhet av ett eller flera av ovan nämnda områden är starkt meriterande

Vi utgör ett samarbetsinriktat team där varje individ spelar en avgörande roll för att uppnå goda resultat och skapa ett positivt arbetsklimat. Vi söker därför en person som ofta beskrivs som positivt, flexibel och prestigelös. Vi tror fortsatt att du är en person som utan tvekan hjälper till där behov finns. Hos oss är det även viktigt med engagemang och att varje person bidra med idéer. Du är en person som är trygg med att ta egna beslut och du kommunicerar väl med dina kollegor. Då arbetstempot kan variera är det viktigt att du uppskattar struktur och arbetar fokuserat, även under perioder av högre arbetstempo.

Övrig information

Ovako erbjuder Ovako är en arbetsgivare för dig som trivs med den mindre organisationens effektiva beslutsvägar och den större organisationens trygghet. Hos Ovako kan du förvänta dig en fartfylld och framåtsyftande arbetsplats med högt i tak, god kamratanda och stor organisatorisk drivkraft. Som anställd erbjuds du:

* En arbetsplats med fokus på medarbetarnas hälsa, säkerhet och välbefinnande
* Stort eget ansvar och frihet i hur du löser dina arbetsuppgifter
* Möjlighet att utmana Ovakos arbetssätt och komma med idéer som effektiviserar
* Möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med engagerade och erfarna medarbetare
* Marknadsmässig lön, kollektivavtal och förmåner såsom friskvårdsbidrag, arbetstidsförkortning vilket ger extra ledig tid, tillgång till erbjudanden och rabatter via Benify

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Ovako

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Hofors, möjlighet till hybridlösning
Arbetstider: Arbetstider är generellt 07.30-16.30 samt beredskapstjänst var sjätte vecka. Vi är mån om att du ska kombinera jobb och privatliv på ett hållbart sätt och erbjuder självfallet flexmöjligheter
Övrigt: Inför anställning genomförs bakgrundskontroll samt drogtest.

Vi gör ett löpande urval så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor eller funderingar är du varmt välkommen att höra av dig till rekryteringsansvarig, Elice, på elice.ohman@bravura.se

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 augusti 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.