Hoppa till innehåll
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering logotyp

Utvecklingsingenjör- Gävle

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (32 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med och möjliggöra omställningen till en mer hållbar värld?

NITIU bedriver sedan 2016 unik och kundnära teknikutveckling inom lastbärande strukturer för att utveckla morgondagens lösningar för transport och lagring av vätgas.

Det är nu dags för nästa steg i utvecklingen för bolagets världsunika och hållbara tekniksystem. De investerar i ett utvecklingscenter i Sandviken för att utveckla lastbärande strukturer för vätgaslagring i fordons- och flygindustrin, stöttat av utvecklingsprojekt med Alleima, Volvo och Saab.

Rollen är bred och du får vara med och bidra med avgörande insatser för utveckling av de principer och metoder som bolagets framtida produkt kommer att baseras på, både med avseende på tillverkningsteknik och design. Du får helhetsansvar för specifika utvecklingsaktiviteter som utgörs av verkliga industriella behov uppkomna genom samarbetsprojekt med partners. I samband med kollegors framtagning av beräkningsmodell blir din och en kollegas roll att ansvara för att göra den tillverkningsbar med allt vad det inbegriper som till exempel metoder, fixturering och kvalitetssäkring. Många aktiviteter är tänkta att genomföras i bolagets nya utvecklingscenter i Sandviken där ni har ett tätt samarbete med ansvarig processingenjör.

Din bakgrund

Du är civilingenjör med inriktning maskin. Du har goda insikter i produktionssystem, lättviktskonstruktioner och kompetens inom automationsteknik är meriterande. Vi ser gärna att du har arbetat med komplexa robotsystem och med regulatoriska frågor. Vi tror att du har arbetat inom liknande funktion med inriktning på utveckling och prototypifiering, gärna inom ett snabbfotat mindre företag som NITIU. Har du dessutom varit med om en liknande utvecklingsresa från prototyp till produkt är det mycket meriterande.

Du har lätt för att samarbeta och trivs i en utåtriktad roll med ett stort spann av dagliga kontakter. Du är en skicklig problemlösare och har ett starkt driv att få applicera teoretiskt kunskap och omsätta den till praktisk lösning.

Vårt erbjudande

Bolaget som helhet består idag av ett tight team på åtta nyfikna och engagerade ingenjörer som alltid arbetar i team för att lösa utmaningar, ofta tillsammans med partners från olika branscher och universitet. Att arbeta vid NITIU innebär att du får använda hela din palett av kunskap, innovationskraft och erfarenhet. Ingen dag är den andra lik och bolaget värnar ödmjukt och stolt om sitt kunskapskapital och förmåga att vara längs fram med sin teknik genom att vara agila och snabbfotade.

Välkommen att visa intresse för att bli en medarbetare vid "NITIU familjen"!
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NITIUs affärsidé är att utveckla en av världens starkaste makrostrukturer. Strukturen ger våra kunder en konkurrensfördel då bärande delar i deras produkter använder mindre material eller bär mer last. Genom att tillverka strukturen av 100% återvunnet material och tillverkning med 100% grön energi bidrar vi också till att uppnå våra globala miljömål.