Hoppa till innehåll
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering logotyp

Utvecklingsingenjör till Hudiksvall

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
-en teamspelare som vill vara med och utveckla framtidens teknik

Huddig utvecklar och tillverkar en av världens mest avancerade entreprenadmaskiner. För att göra det krävs de bästa ingenjörerna, tillgång till den senaste tekniken, pålitliga och kvalitetsmedvetna leverantörer samt inte minst mod och muskler att driva förändring.

Bolagets utvecklingsavdelning består av sexton medarbetare som framförallt arbetar inom tre huvudområden; mjukvara, hydraulik och mekanik. Här finns några av Sveriges vassaste ingenjörer med bred kompetens inom dessa tre områden. För att ständigt hålla sig uppdaterade på den senaste forskningen och ny teknik bedrivs ett nära samarbete med Linköpings Universitet och forskningsinstitutet RISE.

Rollen är bred och varierande med fokus på projektdriven vidareutveckling av elektriska och hydrauliska system i nära samarbete med produktion, kunder och leverantörer. Du arbetar även med support och utbildning av produktionspersonal i hydrauliska och elektriska system. Prototypframställning och testning av nya komponenter och system är exempel på andra uppgifter som ingår.

Din bakgrund

Vi söker dig som är civilingenjör med inriktning mot mekatronik och styrsystem. Vi ser gärna att du har någon form av tidigare erfarenhet från likvärdig teknikutveckling och har du arbetat med utveckling av mobila arbetsmaskiner är det starkt meriterande. Erfarenhet från projektledning, att agera tekniskt stöd till sälj och marknadsfunktion, riskhantering och efterlevnad av standarder ses meriterande.

Som person har du ett stort teknisk intresse och lätt för att omsätta teori till praktisk funktionalitet.

Du är en självständig problemlösare samtidigt som du har ett stort intresse för att dela med dig av din kompetens vilket du gör på ett pedagogiskt sätt. Du har ett strukturerat arbetssätt och ett stort intresse för att vara insatt i helheten av den verksamhet du verkar i.

Välkommen att visa intresse för att få vara del av en stark företagskultur präglad av laganda, professionalism och innovationkraft!
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Huddig AB develops, manufactures and sells ground-breaking, articulated backhoe loaders to improve the efficiency of work within CITY, CABLE and RAIL segments. The company, founded in 1959, is a world leader in its class, in manufacturing articulated backhoe loaders. The customer has a central role in the development of our machinery, as each HUDDIG is uniquely designed according to the customer's wishes. The winning design concept, superior hydraulics and the highest quality components makes a HUDDIG adaptable, maneuverable and reliable in all climates and conditions. Huddig AB is environmentally certified according to ISO 14001:2015 and has the quality management certificate ISO 9001:2015. All products are CE marked in accordance with Machinery Directive. www.huddig.com