Hoppa till innehåll
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering logotyp

Processingenjör-laserteknik till Sandviken

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (32 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du bra på att omsätta teoretisk kunskap till praktiskt tillämpning?

NITIU bedriver sedan 2016 unik och kundnära teknikutveckling inom lastbärande strukturer för att utveckla morgondagens lösningar för transport och lagring av vätgas.

Det är nu dags för nästa steg i utvecklingen för bolagets världsunika och hållbara tekniksystem. De investerar i ett utvecklingscenter i Sandviken för att utveckla lastbärande strukturer för vätgaslagring i fordons- och flygindustrin, stöttat av forskningsprojekt med Alleima, Volvo och Saab.

Rollen är bred och du får vara med och bidra med avgörande insatser genom att självständigt ansvara för laboratoriet som från start består av en för NITIU skräddarsydd och världsunik laserbearbetningsutrustning som tas i drift innan årsskiftet. Förutom att ansvara för laboratoriet blir din uppgift att bedriva utveckling av laser-sammanfogningssystem i nära samarbete med kollegor. Över tid avser bolaget att utveckla fixtuerings-lösningar kopplat till robotteknik samt metoder för att kvalitetssäkra bolagets konstruktioner via oförstörande provning.

Din bakgrund

Du är civilingenjör/ högskolelingenjör med inriktning maskin och vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare arbetet med svetsmetoder, robotsystem, programmering, industrialisering och prototyp-framtagning. Vi värdesätter om du har erfarenhet av CAD, beräkningsprogram och regulatoriska frågor som CE märkning. Praktiskt erfarenhet av komplexa robotsystem är starkt meriterande.

Du har lätt för att samarbeta och trivs i en utåtriktad roll med ett stort spann av dagliga kontakter. Du gillar att agera i gränslandet teori och praktik och motiveras av att ha ett jobb där du dagligen får omsätta teoretisk kunskap till praktiska tillämpningar.

Vårt erbjudande

Bolaget som helhet består idag av ett tight team på åtta nyfikna och engagerade ingenjörer som alltid arbetar i team för att lösa utmaningar, ofta tillsammans med partners från olika branscher och universitet. Att arbeta vid NITIU innebär att du får använda hela din palett av kunskap, innovationskraft och erfarenhet. Ingen dag är den andra lik och bolaget värnar ödmjukt och stolt om sitt kunskapskapital och förmåga att vara längs fram med sin teknik genom att vara agila och snabbfotade.

Välkommen att visa intresse för att bli en medarbetare vid "NITIU familjen"!
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NITIUs affärsidé är att utveckla en av världens starkaste makrostrukturer. Strukturen ger våra kunder en konkurrensfördel då bärande delar i deras produkter använder mindre material eller bär mer last. Genom att tillverka strukturen av 100% återvunnet material och tillverkning med 100% grön energi bidrar vi också till att uppnå våra globala miljömål.