Hoppa till innehåll
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering logotyp

Projektansvarig Entreprenad - Gävle

Publiceringsdatum
18 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
- Du driver större projekt med stort affärs- och kundfokus

Milen Ventilation AB är ett tillväxtbolag inom börsnoterade Instalco AB och är regionens ledande ventilationspartner för byggföretag och fastighetsägare.

Milen är en helhetsleverantör under installationsprocessen, från rådgivning till projektering till driftoptimering och efterföljande service - allt för optimerad energiförbrukning.

De är ett engagerat team med prestigelösa och utvecklingsorienterade medarbetare, byggt på en kultur av ledorden; enkelhet, trygghet och omtanke.

Ditt uppdrag

Som Projektledare på Milen Ventilation kommer du att ha det övergripande ansvaret för större projekt. Du kommer att ha en stimulerande och mångsidig roll, där du får möjligheten att hantera en bred portfölj av projekt i varierande storlek och komplexitet.

En stor del av uppdraget handlar om att hantera affärsmässiga resultat genom ansvar för budget, kalkyl och anbud, projektstyrning, planering, inköp med mera.

Du arbetar operativt och nära ledningsgrupp och projektteam för att säkerställa att projekten genomförs enligt kontrakt och att leveranser möter kundernas behov.

Du rapporterar till VD och kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Din profil

Vi söker dig med flerårig erfarenhet som Projektledare inom entreprenad, gärna med erfarenhet av VVS. Du har troligtvis erfarenhet av projektekonomi och kalkylarbete, och gärna kunskaper inom arbetsmiljö (Bas P/U) och entreprenadjuridik.

Du har goda ledaregenskaper och stark affärsförståelse och ett positivt driv i att vilja utveckla affären och relationer, med både nya och befintliga kunder.

För att lyckas i rollen tror vi att du är en lösningsorienterad person med ett strukturerat arbetssätt och ett prestigelöst förhållningssätt. Du trivs i en operativ roll där frågorna kan vara stora som små, i ett bolag som har en familjär och tillåtande kultur, där du ges möjlighet till personlig och professionell utveckling. Du har goda kunskaper i svenska språket.

Välkommen till ett engagerat team där din kompetens och erfarenhet kommer att uppskattas!
Balkefors & Ponsiluoma Chefsrekrytering logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 april 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Milen Ventilation AB grundades 2014 med visionen att bli fastighetsägarens naturliga ventilationspartner vid ny- och ombyggnation. En Milen-märkt fastighet ska vara ett kvitto på att ventilationen är optimal ur energi och miljöhänseende, vilket avspeglas i namnet Milen, som är en förkortning av Miljö och Energi.

Milen är idag ca 25 anställda och verkar runtom Gävle med omnejd. Under 2023 omsatte företaget 70 miljoner med en vinstmarginal på 15%.

Milen Ventilation AB ägs av börsnoterade Instalco AB som är ett av Nordens ledande installationsföretag inom el, vs, ventilation, kyla, teknikkonsult och industri. Instalco består av en sammanhållen grupp av företag med stark lokal förankring, specialiserad kunskap och med lång erfarenhet i branschen. Instalco omsätter 12 miljarder och har 6 000 medarbetare i ett 130-tal bolag i Norden.

www.milengruppen.se