Hoppa till innehåll
FVB Sverige AB logotyp

VA-projektör Gävle

Publiceringsdatum
04 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Välkommen till FVB, din nya arbetsplats!

Som medarbetare på FVB kommer du snart att märka att personalen är i främsta rummet, vi har jobbat hårt för att skapa en trivsam arbetsplats. Hos oss ska alla känna sig välkomna och inkluderade oavsett vem du är. Flera av våra medarbetare har jobbat i många år, och bland de som valt en annan arbetsplats är det flera som sökt sig tillbaka, det ser vi som ett gott betyg!

12 ytterligare anledningar att jobba på FVB
  • Utvecklingsmöjligheter, personlig utveckling i framkanten av en het bransch
  • Kompetenta kollegor, tillhörighet och ett positivt arbetsklimat
  • Bra balans mellan privatliv och arbetsliv
  • Flexibel arbetsplats, möjlighet att med ökad erfarenhet arbeta på distans
  • Del av årsvinsten betalas ut som bonus, lika belopp till alla
  • Delägarskap, möjlighet att bli delägare i ett framgångsrikt företag
  • Kollektivavtal
  • Förmånliga villkor vid föräldraledighet
  • Förmånliga semestervillkor
  • Möjlighet till personalbil
  • Motionsbidrag och företagshälsovård
  • Internationella kontakter, med möjlighet till utlandsuppdrag
Din nya tjänst

Vi fortsätter att expandera vår VA-verksamhet genom att ytterligare bredda oss inom projektering av ledningsnät inom VA och dagvatten där vi söker seniora VA-projektörer. Denna del av VA-verksamheten är ett tillväxtområde där det finns stora möjligheter att utveckla och påverka hur din nya tjänst utformas. Vi ser gärna att du aktivt deltar i utvecklingen av vår verksamhet inom VA.

I rollen som VA-projektör kommer du att jobba med exempelvis projektering av VA-ledningsnät och dagvattenanläggningar, dimensionering av ledningsnät och framställning av ritningar.

Vi söker primärt personal till vårt kontor i Gävle, du kan även arbeta för våra kontor i Västerås eller Stockholm. Finns goda möjligheter att jobba på distans, för oss är det viktigare att vi hittar rätt person än vart du bor.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet inom projektering av VA-ledningsnät och/eller utredningar inom VA och dagvatten. Som person är du nyfiken, teknikintresserad, kreativ, lösningsorienterad och har ett praktiskt synsätt. Du har även lätt för att samarbeta, är ansvarstagande och vill genom ditt arbete bidra till ett bra helhetsresultat och utveckling av gruppen.

Din bakgrund är inom projektering med erfarenhet av Auto-CAD eller motsvarande. Vi ser gärna att du även har erfarenhet av Civil3D som projekteringsverktyg. Erfarenhet från entreprenadbranschen och kunskaper inom AMA och MER är meriterande.

Du har relevant utbildning, exempelvis ingenjörsutbildning inom VA, bygg, miljö eller vatten.

Du behärskar det svenska språket väl i både tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska. B-körkort är ett krav.

Anställningsform och tillträde

Tjänsten är tillsvidareanställning, ansökningar hanteras löpande med ambitionen att tillsätta tjänsten så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du veta mer?

För mer information om tjänsten kontakta:
Patrik Andersson, 026-14 88 64, patrik.andersson@fvb.se

För mer information om personalförmåner, kollektivavtal, pensionsavtal kontakta: Marie Barrefors, 021-81 80 75, marie.barrefors@fvb.se

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.
FVB Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

I Sverige och internationellt är FVB en av de ledande energikonsulterna inom Energi, Industri, Fastighet, El & Automation samt Vatten & Avlopp. Genom våra lokalkontor i Sverige, Storbritannien, Kanada och USA erbjuder vi ökat kundvärde genom lokal förankring på en globaliserad marknad. Vårt mål är att med hög kompetens, stort engagemang samt effektiva och miljövänliga lösningar minska klimatpåverkan, bidra till ett hållbart samhälle och skapa lönsamhet för våra kunder.