Hoppa till innehåll

Junior Rörkonstruktör

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle.

Vi är 19 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

AFRY har en inkluderande kultur med ledare som stöttar din utveckling och som vågar tänka stort. Ledare som är modiga, hängivna och gör det de tror på, och som stöttar dig i att göra detsamma. Vårt fokus på ledarskap ger goda förutsättningar att utvecklas och växa i din roll.

Hos AFRY får du utvecklas och samtidigt vara med och bidra till någonting meningsfullt. Du är med och gör skillnad genom att utveckla hållbara lösningar med ett långsiktigt perspektiv. Vi har ett stort fokus på hållbarhet – det är en central del i vår vision och affärsstrategi. Tillsammans skapar vi hållbara lösningar för framtida generationer.


Jobbeskrivning

Sektionen i Gävle är regionens största och mest erfarna inom rörkonstruktion. Vi är 34 medarbetare jämnt fördelat över juniora och seniora resurser och har en mycket god sammanhållning i gruppen. Inom sektionen finns även en väldigt bra och väletablerad förmåga att stötta och kompetensutveckla mindre erfarna medarbetare. Våra kunder finns inom olika branscher i processindustrin, såsom papper och massa, stål, gruvor, kemi och batteri. Vi jobbar både lokalt och nationellt där nästan alla uppdrag bedrivs i projektform men kan variera i storlek från mindre underhållsuppdrag till stora CAPEX investeringar.

Jobbet som rörkonstruktör är både varierande och utmanande, där du varvar att projektera rör och industrianläggningar med besök ute hos våra kunder. Du kommer att få jobba i alla olika faser av projekt, från förstudie till genomföranden. Våra uppdrag bedrivs både från vårt kontor eller hos våra kunder, oftast båda delarna samtidigt. Arbetet på kontoret bedrivs i en modern digital miljö med de senaste mjukvarorna inom området, t.ex. E3D, Plant3D, CadMatic och Rohr2. När du inte är på kontoret besöker du våra kunders anläggningar och exempelvis verifierar ditt digitala arbete i verkligheten, deltar i möten eller hjälper till vid montage. Vanligtvis jobbar vi i multidisciplinära uppdrag där projektgruppen består av kollegor från AFRY med andra kompetenser än din egen.

Placering är vid vårt kontor i centrala Gävle men både kortare och längre resor är en naturlig del i tjänsten.


Kravspecifikation

Du har en högskole- eller universitetsutbildning inom lämpligt ingenjörsområde, maskin eller energi ligger närmast men utbildning inom andra närliggande kompetensområden fungerar också. Ett ingenjörstänk och vilja att lära sig på jobbet värderas högt.

Du kan även ha utbildat dig via en yrkesutbildning med relevant inriktning.

Något eller några års yrkeserfarenhet är meriterande men inte ett krav.

Du har en stark drivkraft att utvecklas tillsammans med dina kollegor och värdesätter engagemang i och ansvar för dina arbetsuppgifter. Du värdesätter gott affärsmässigt förhållningssätt då våra kontaktytor, både internt och externt, bygger på samarbete och goda relationer.

Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Körkort är meriterande men inte ett krav.


Ytterligare information

Vi söker dig som vill vara en del av AFRYs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Vi erbjuder dig ett arbete på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt.

På AFRY har du även möjlighet att skapa ett hållbart byggande och arbeta i en organisation som skapar verklighet av visioner. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter till personlig utveckling. AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Välkommen med din ansökan, sista ansökningsdag är 2024-06-20

Kontaktperson för frågor:

Henrik Kovic, Gruppchef Plant

henrik.kovic@afry.com

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 juni 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se