Hoppa till innehåll
Tega Industries logotyp

Koordinerande nyckelroll till Tega!

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du redo att ta steget in i en mångsidig nyckelroll där ingen dag är den andra lik? Söker du en administrativ tjänst där du får varva med praktiska uppgifter ute på fält? Då ska du läsa vidare! Tega är inne i en expansiv fas och behöver utöka teamet i Gällivare med en koordinator. På Tega blir du en del av ett stort, internationellt bolag med många karriärvägar och utvecklingsmöjligheter. Som koordinator fungerar du som chefens högra hand där du assisterar med allt ifrån koordinering av spännande projekt till verksamhetsutveckling och samordning av resurser. Läs mer och skicka in din ansökan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Tega är en global ledare inom design och tillverkning av förbrukningsvaror för gruv-, mineralbearbetnings- och materialhanteringsindustrierna. Bolaget grundades år 1976 och är en multinationell koncern med huvudkontor i Kolkata, Indien. För närvarande samarbetar Tega med över 700 kunder i över 70 länder.

Verksamheten i Gällivare består av ett familjärt och kompetent team av 9 kollegor i olika roller. Inför första dagen kommer du, tillsammans med närmsta chef gemensamt sätta upp en lämplig onboarding-process för bästa möjliga introduktion in i rollen.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Tega. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Tegas önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Du erbjuds
På Tega erbjuds du en rad attraktiva förmåner. Förutom en konkurrenskraftig lön erbjuds du som anställd bland annat:
 • En extra månadslön/år
 • Ett generöst friskvårdsbidrag
 • Goda möjligheter för vidareutbildning både via interna såväl som externa utbildningar
 • Stora utvecklingsmöjligheter inom bolaget
 • Årliga kickoffer och andra roliga aktiviteter tillsammans med teamet
Arbetsuppgifter
Som koordinator på Tega har du en rolig och varierande vardag med stort utrymme att påverka. Du varvar administrativt arbete med kundkontakt och fältbesök. En viktig ansvarsroll där du stöttar chefen med det dagliga arbetet i verksamheten. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat:
 • Genomförande av HMS-riskanalyser, skyddsronder och avvikelsehantering för att säkerställa en säker arbetsmiljö
 • Utveckling och upprättande av SOP (Standard Operating Procedures) för att säkerställa effektiva och standardiserade arbetsprocesser
 • Planering/koordinering av projekt med hänsyn till Tegas uppsatta målbilder
 • Beställning och mottagande av material samt orderhantering
 • Kontaktpunkten för repstopp och att hantera situationer som kräver snabb problemlösning
Du arbetar efter bekväma arbetstider, dagtid mån-fre. Med undantag för repstopp vilka äger rum cirka 2-4 gånger per år.

Vi söker dig som:
 • Innehar B-körkort
 • Har erfarenhet av administration och att röra dig i olika system
Vi tror framför allt att dina personliga egenskaper är avgörande för hur du kommer trivas i rollen på Tega. Vi ser att du är en flexibel person som gärna tar tag i uppgifter direkt och utför dessa med en hög grad av struktur. Du trivs i en social miljö där du dagligen för en nära kontakt med kollegor, kunder och samarbetspartners. Vidare tror vi att du har en god förmåga att ställa om och anpassa till olika situationer som kräver snabbt agerande.

Det är meriterande om du har erfarenhet av en koordinerande roll sedan tidigare (exempelvis som chefsstöd, projektadministratör/planerare eller liknande), men det är inte ett krav för tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan!

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Gällivare
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

#Tega #Koordinator #Industri #Samordning #Administration

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Tega Industries logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren