Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Personbilsmekaniker till KIMAB

Ansök nu

Om tjänsten
Som personbilsmekaniker på KIMAB arbetar du med service och reparation av personbilar. Hos oss kommer du att spela en viktig roll i att upprätthålla hög kvalitet och kundnöjdhet. I din roll kommer du att arbeta med att diagnostisera, reparera och utföra service.

Du kommer att vara involverad i allt från enkla underhållsåtgärder till mer komplexa reparationer. Arbetsmiljön är dynamisk och kräver att du är problemlösande, serviceinriktad och har förmågan att ta ansvar och initiativ.

Om dig
Vi söker dig med gymnasieexamen med inriktning personbilsmekaniker/tekniker eller liknande utbildning. Erfarenhet av arbete som personbilsmekaniker är meriterande. Som person har du starka problemlösningsförmågor och en serviceinriktad attityd. Du har en god förmåga att ta ansvar och initiativ i arbetet.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Koskullskulle Industrimek AB
Vår bilverkstad är verkstad för BMW lokalt men servar och reparerar även andra Vi har stor kunskap och diagnosutrustning för din BMW. Vi satsar stort på snabb, bra och säker service så att ni kan rulla vidare och vara nöjda.

Vi är även monteringsverkstad åt bythjul.com. Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att arbeta med en av världens mest prestigefyllda bilmärken. Du kommer att få stort eget ansvar och möjlighet att utvecklas som mekaniker.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen
att kontakta ansvarig rekryterare:

Filip Johansson via Adecco 073 - 684 70 01, filip.johansson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
personbilsmekaniker, mekaniker, verkstad, Gällivare, BMW, KIMAB, Koskullskulle Industrimek AB, Adecco

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.