Hoppa till innehåll
Momin AB logotyp

Vi söker industrimekaniker till Momeks verksamhet i Gällivare

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jermund Solhaug
Email
Telefon
Om rollen

Vi har ett växande antal uppdrag och söker därför efter engagerade och kompetenta medarbetare och behöver bland annat förstärka vårt team med fler mekaniker till vårt underhållskontrakt på kross/infrakt i Aitik. Du kommer bli en del i vårt växande team av mekaniker som dagligen utför underhållsarbete inom gruvindustrin och arbetet kan innebära reparation av stålkonstruktioner (svetsning, skärning), nyproduktion, underhåll av processpumpar och mycket därtill.

Tjänsten är på heltid och tillsvidare med möjlighet till antingen dagtid eller skiftgående (K3) så skriv in vad du önskar i din ansökan. Provanställning på ca 6 månader inledningsvis tillämpas.

Är du en
erfaren mekaniker som letar efter nya utmaningar och vill utvecklas eller är du nyexaminerad från skolan och vill starta din karriär inom industrin, så är du välkommen att söka till oss oavsett!

Vi tror att du
 • Har relevant utbildning alternativt relevant arbetslivserfarenhet.
 • Har god samarbetsförmåga, då arbete alltid utförs tillsammans med minst en kollega
 • Är lösningsorienterad samt har intresse för att utveckla och utvecklas i din yrkesroll
 • Är flexibel, då arbetsplatser och uppdrag kan variera.
 • Har högt säkerhetstänk och att noggrannhet är av
största vikt för dig i ditt arbete
 • Innehar körkort klass B
 • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift
Meriterande är om du
 • Har svetslicens
 • Har utbildning inom heta arbeten, travers, truck och mobila arbetsplatsformar
 • Har erfarenhet inom ritningsläsning
 • Har erfarenhet av arbete med processpumpar
 • Är bekant med gruvorna inom malmfälten och gärna har lokalkännedom
Vi erbjuder

Vi erbjuder en varierande tjänst med placering i Gällivare där konkurrenskraftig lön, kollektivavtal och friskvårdsbidrag är en självklarhet. Vi erbjuder även rabatt på glasögon till dig och din familj. Vi kan eventuellt även hjälpa till med boende.

Kontaktperson

Vill du veta mer om företaget eller rollen kontakta Jermund Solhaug Arbetsledare på
+46 76 145 07 44. Varmt välkommen att skicka in din ansökan med personligt brev och CV/meritförteckning per mail till jermund.solhaug@momek.no
Momin AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Momin AB är beläget i Gällivare och är en del av MOMEK Group. MOMEK Group är en leverantör av många tjänster och produkter och verkar inom flera marknader såsom processindustri, gruvnäring, vattenkraft och olje-gasindustrin.

Momin AB erbjuder underhålls- och servicetjänster inom industri och gruvnäring, och verkstadstjänster så som metallbearbetning och tillverkning. Vi erbjuder även rope Access tjänster (industriklättring), fallskyddsmontage och fallskyddsbesiktningar.

Genom att ständigt arbeta utifrån koncernens värdeord engagemang, mod och ansvar är målet att växa tillsammans och dela med oss av vår kunskap, i syfte att uppnå verksamhetens målsättningar.