Hoppa till innehåll

Glassfabriken i Flen söker en Operativ Chef!

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du bli en del av Unilevers ledningsteam i Flen och sprida glädje över hela Europa?

Unilevers glassfabrik i Flen genomgår en transformationsfas där vi strävar mot en mer digital, automatiserad, effektiv och hållbar affärsenhet. Som en del av vår affärsplan kommer vi fortsätta investera i människors utveckling, teknik och portfölj, och vi letar nu efter en Operativ Chef.

ARBETSSYFTE

Som Operativ Chef är du en integrerad del av fabriksledningsteamet och rapporterar till fabrikschefen. Du kommer att ansvara för att utveckla platsstrategin och förbättringsplaner för att uppnå hållbar tillverkningsutmärkelse och bidra till verksamheten i Norden. Detta är en mångsidig och spännande roll eftersom den kräver att du hanterar varje situation på olika sätt. Positionen erbjuder ett brett spektrum av möjligheter med många kontaktpunkter och nära samarbete med andra funktioner på plats samt externa intressenter.

HUVUDANSVAR

Exempel på nyckelansvar:

  • Implementera globala strategier, policys och standarder på platsen för att uppnå utmärkta och hållbara resultat.
  • Hantera teamen som ansvarar för att leverera drifts-KPI:er och utveckling.
  • Driva driftsbedömningar och utveckla/implementera lämpliga kontroller.
  • Minska platsens miljöpåverkan.
  • Utveckla en grundlig förståelse för Unilevers WCM-program och stödja implementeringen på platsen.
  • Övervaka platsens legala efterlevnad och se till att platsen uppfyller alla lokala/nationella regleringskrav och Unilevers standarder.
  • Assistera platsledaren att utveckla och leda interna SHE-kommittéer samt stödja platsledaren i att leda incidentutredning och analys.
  • Utveckla och implementera interna system för driftsrevision och inspektion, delta i revisioner av andra Unilever-organisationer vid behov.
  • Identifiera utbildningsbehov och hjälpa till med leverans av framtida arbetsutbildningsprogram.

VAD DU BEHÖVER FÖR ATT LYCKAS

Vi söker en pragmatisk ledare som förstår de olika aspekterna av FMCG/tillverkningsverksamhet. Som person har du en positiv inställning, är nyfiken och har en vilja att lära. Du är flexibel och rör dig smidigt mellan operativa och strategiska uppgifter. Dessutom är du en inkluderande och stödjande ledare, och du motiveras av att se dina medarbetare utvecklas.

ÄR DU INTRESSERAD?

Ansök via denna portal eftersom e-postansökningar inte kommer att behandlas. Vi är måna om att göra anpassningar för att erbjuda en positiv och hinderfri rekryteringsprocess. Om du behöver ytterligare information eller anpassningar för att kunna presentera dig själv på bästa sätt under denna process, kontakta vårt nordiska talangteam på ta.nordic@unilever.com.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se