Hoppa till innehåll
Peab Asfalt AB logotyp

Laboratorieföreståndare

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du vara med och expandera och fortsätta bygga upp vår organisation? Trivs du i en ansvarsfull roll och drivs av att vara noggrann och gillar att analysera? Har du ett genuint intresse för teknik, cement och bindemedel? Trivs du med att leda och utveckla medarbetare i en spännande laboratoriemiljö? Då kan rollen som Laboratorieföreståndare vara helt rätt för dig!

Laboratorieföreståndare cement- och bindemedelsprovning

Vår teknikavdelning består idag av 10 laboratorier, varav 7 är ackrediterade, fördelade från Boden i norr till Helsingborg i söder. Verksamheten omfattar bl.a. analyser av betong, stenmaterial, cement, bindemedel, asfalt, teknisk support, provtagning och produktutveckling mm.

Nu söker vi en laboratorieföreståndare till vårt laboratorium i Oxelösund med fokus på provning och produktutveckling av cement och mer miljövänliga bindemedel.

Om tjänsten

På vårt laboratorium i Oxelösund kommer vi att serva Swecem och dess produktionsanläggning. Vi kommer att utföra provning på cement och bindemedel med ett brett utbud av olika testmetoder. Tjänsten innebär även att arbeta i nära samarbete med våra kollegor inom forskning och utveckling. Vi söker nu en medarbetare som är redo att vidareutveckla vårt laboratorium och vår kompetenta personal.

Som laboratorieföreståndare hos oss leder och fördelar du arbetet för dig och dina medarbetare. Tjänsten innebär personalansvar, ekonomiskt ansvar för enheten samt att arbetet bedrivs i enlighet med våra kvalitets-, miljö och arbetsmiljöprocesser.

Tjänsten är på heltid med tillträde efter överenskommelse.

B-körkort är ett krav

Vem är du?

Du har fullgjord gymnasieutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från liknande arbetsuppgifter sen tidigare. Du är noggrann, kan arbeta självständigt och har god samarbetsförmåga. Vi söker dig som har en positiv inställning och ser lösningar i stället för problem, samt har en förmåga att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder. Vi värdesätter ordning och reda. Vi tror att du har erfarenhet, eller stort intresse och kunskap om bindemedel och betong. För att lyckas i rollen som laboratorieföreståndare ska du ha erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare.

Ansökan

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut. Välkommen med din ansökan redan idag!

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Laboratoriechef Lars Jansson på telefonnummer 073-384 85 70

Vi undanber oss telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab Asfalt AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.