Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du, som konstruktör, bli en nyckelperson i ett av Skandinaviens ledande miljöteknikbolag? Har du tekniskt intresse, lätt för att ta egna initiativ och motiveras av att lära nytt i en familjär företagsmiljö? Då kan rollen som konstruktör hos Polyproject Environment AB vara något för dig!

 

Om oss

Polyproject Environment AB är specialiserade på produkter för rening av aggressiva vätskor, vatten, gaser och luft. Vi är ett av Skandinaviens ledande miljöteknikbolag och levererar såväl nyckelfärdiga anläggningar som skräddarsydda komponenter. Vi har över 50 års erfarenhet och utvecklar ständigt våra tekniska lösningar för att tillmötesgå marknadens krav och våra kunders önskemål. Läs mer på vår hemsida www.polyproject.com

 

Vad vi erbjuder

Som konstruktör svarar du för allt konstruktionsarbete inom företaget, både vid nyutveckling och vidareutveckling av produkter och komponenter. Du är delaktig i hela processen, från idé till färdig produkt och jobbar nära våra projektledare vid både utformning och utveckling av olika lösningar. Alla produkter som tillverkas hos oss är unika och kundanpassade.

Hos oss har du omväxlande arbetsdagar som bland annat kommer innehålla konstruktionsarbeten och beräkningar, samverkan med kunder, producera ritningar samt ta del av och utföra tekniska underlag och dokumentation.

Vi är ett företag med högt i tak där du som konstruktör kommer ha ett nära samarbete med övriga anställda på både tjänstemanna- och yrkesarbetarsidan. Vi tror att delaktighet är viktigt för både individuell motivation och för produktionen i stort. Därför kommer du ha möjlighet att själv vara med och forma din roll och fortsatta utveckling inom vår koncern.

 

Om dig

Vi önskar att du har minst fem års erfarenhet av mekaniskt konstruktionsarbete, gärna från tillverkande industri med inriktning mot stål och/eller plast. Du har med fördel relevant teknisk utbildning från universitet eller yrkeshögskola och behärskar svenska mycket väl i tal och skrift, samt har grundläggande kunskaper i engelska. Du kommer primärt att använda SolidWorks 3D-CAD, så erfarenhet av detta program sedan tidigare är en fördel. Det är också meriterande om du tidigare har arbetat med polymera material och formsprutning.

Som person trivs du med att ta eget ansvar, lära nytt och att samverka med andra för att driva arbetet framåt. Du har lätt för att kommunicera, ta egna initiativ och förstå kundens behov. Som alla vi andra som jobbar här är du prestigelös och lyhörd, samtidigt som du vill utmanas och utvecklas i vårt arbete med att skapa en renare miljö.

 

Övrigt

Tjänstgöringsgrad: 100%
Anställning: Tillsvidare
Startdatum: Omgående, eller enligt överenskommelse
Placeringsort: Norrköping

Stämmer beskrivningen in på dig eller någon du känner? Då är du varmt välkommen att ansöka eller dela annonsen vidare! Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan ansökningstidens utgång. Tveka därför inte med att skicka in din ansökan redan idag.

Observera att vi på grund av GDPR ej tar emot ansökningar via epost. Vid frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Rebecka Karlsson på rebecka.karlsson@onepartnergroup.se alternativt på telefonnummer 073 - 049 68 12.

Välkommen med din ansökan!

 
 
Polyproject Environment AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.