Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Ingenjör inom smörjolja och hjälpsystem till vår internationella kund

Sista ansökningsdag
27 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
28 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Som ingenjör i teamet som ansvarar för design av smörjolja och hjälpsystem kommer din arbetsdag att kretsa kring att lösa tekniska utmaningar för att möta kundernas förväntningar. Teamets dagliga arbete bygger i stor utsträckning på samarbete, både inom projektteamet som utvecklar kundlösningar och inom de tekniska teamen med expertis inom smörjolja och hjälpsystem.

I din roll kommer du att ansvara för designlösningen för smörjolja och hjälpsystem. Detta innebär att säkerställa att projektledaren har all nödvändig information för kundkommunikation, dela viktiga designdetaljer med andra ingenjörer i teamet och förse leverantörer med specifikationer som krävs för att producera komponenter enligt kraven.

Inom det tekniska teamet kommer du att vara ansvarig för att samla in och dela information med kollegor inom orderteknik samt med ingenjörer som fokuserar på utveckling och standardisering. Detta team spelar också en viktig roll i att stödja monterings- och platsoperationer om några problem uppstår och arbetar kontinuerligt med att förbättra produkterna.

Vad du kommer göra

* Ta fullt ingenjörsansvar för din del av kundleveransen
* Arbeta mot hög kvalitet och effektivitet för produkten
* Stötta kunder och organisation med kunskap om systemen
* Vara en lagspelare med fokus på samarbete med företagets gränssnitt

Detta är en heltidskonsulttjänst som startar den 30 september 2024 och pågår till den 30 september 2025. Du kommer att vara anställd av Adecco men arbeta på plats hos vår kund i Finspång.

Om teamet
Ditt team ansvarar för det tekniska området för smörjolja och hjälpsystem och består av ingenjörer belägna i Sverige, Indien, Estland och USA. Det är ett team om cirka 10-15 ingenjörer, både anställda och partners. Teamet hjälper varandra vid behov och stöttar både teamet självt och gränssnitt i organisationen.

Du kommer också att bli en del av det större teamet som inkluderar alla ingenjörer inom MGT, eftersom vi arbetar i nära samarbete med våra kollegor som fokuserar på installation, elektriska system och kontroll. Tillsammans genomför vi projekten med fokus på att uppnå den bästa möjliga lösningen för kund och företag.

Genom vår Generation-division förbättrar och innoverar vi konventionell och förnybar kraftförsörjning. För närvarande arbetar vi med att minska koldioxidutsläpp från befintliga tillgångar och utveckla teknologier som omvandlar kraftgenereringsapplikationer.

Om dig
* Du har ett genuint intresse för ingenjörsutmaningar och att skapa den bästa designlösningen.
* Du är intresserad av att arbeta med förbättringar och felsökning.
* Du kan bygga nätverk och kommunicera i alla riktningar.
* Kunskap om MGT gas-turbiner är en fördel.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet!

Om ansökan
Observera att vi inte accepterar ansökningar via e-post. Vänligen använd ansökningsformuläret på vår webbplats för att skicka in din ansökan. Rekryteringsprocessen pågår löpande och tjänsten kan bli tillsatt innan den slutgiltiga ansökningsfristen, så vi uppmuntrar dig att ansöka redan idag!

Kontaktinformation
För frågor om rekryteringsprocessen eller tjänsten, kontakta ansvarig rekryterare, Beatrice Arvidsson, via Beatrice.Arvidsson@adecco.se

För frågor om registrering, kontakta info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.