Hoppa till innehåll
Svevia logotyp

Platschef-Falun

Ansök nu
Just nu har vi flera spännande projekt på väg in och behöver stärka musklerna!

Om du har uppmärksammat Svevia som din nästa potentiella arbetsgivare, har du nu chansen.

Division Anläggning söker en erfaren platschef med utgångspunkt i Falun för entreprenader i Dalarna och angränsande län.

Kom och dela väg med oss!

Rollen som Platschef
Som platschef i våra projekt har du en central roll och stort ansvar. Du planerar projektet och leder produktionen från start till mål.

Dina ansvarsområden som platschef:
 • produktionskalkyl/budget
 • produktionsplanering
 • säkerhet, arbetsmiljö och miljö
 • att leverera resultat enligt ekonomiskt uppställda mål för projektet, inkluderande månadsuppföljning och prognos
 • dokumentation och att leverera rätt kvalitet i enlighet med kontrakt och mål
 • en god kundrelation i pågående projekt.
Teamet brukar bestå av arbetschef, entreprenadchef, arbetsledare, projektingenjör, mättekniker, egna yrkesarbetare samt underentreprenörer.

Vem är du?
För att vara framgångsrik i en roll som platschef hos oss ser vi det som krav att du har:
 • mångårig branscherfarenhet inom anläggning
 • drivit projekt större än 50 mkr i en ledande position
 • AMA AF, AB04, ABT06, AMA, MER, BAS-U
 • kommunicerar väl på svenska både i skrift och tal
 • B-körkort
Det är även meriterande att du har:
 • erfarenhet av betongarbete
 • jobbat i "MAP kostnadsstyrning" alt liknade system tidigare
För att bli ännu mer framgångsrik i din roll behöver du vara bra på problemlösning, planering, ordning och struktur.

Ledarskap är en viktig fråga hos oss. Bra ledare uppnår bra resultat genom involverande och utvecklande ledarskap. Du får energi genom att se andra människor utvecklas och nå sin fulla potential.

En del av något större
Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus, vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll. Och det är på riktigt!

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat.

Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.
Den här processen omfattas av tester och vi använder oss av MAP (personlighetstest) och Matrigma (arbetspsykologiskt test).

Slutkandidat kommer även att omfattas av en bakgrundskontroll.

Vi ser fram emot att få in din ansökan snarast möjligt, vi arbetar med löpande urval och därför kan vi stänga processen så fort vi känner att vi har hittat rätt person.

Har du frågor om processen är du välkommen att kontakta den ansvariga rekryteraren Atti Shamlou via mail: atti.shamlou@svevia.se

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Verksamhetsområde: Entreprenad
Platser: Falun, mellersta Dalarna till Västerbotten i norr
Svevia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är grunden i svensk infrastruktur

Svevia är specialist på att bygga och underhålla vägar, broar, hamnar och annan infrastruktur. Vi banar väg för nya stadsdelar, järnvägar, industri- och energianläggningar. Svevia är igång dygnet runt: vi sopar, plogar och sköter om vägar, gator, torg och tar hand om det gröna runtomkring.

Vi lägger grunden som ger rörlighet och plats åt människor, varor och tjänster. En grund som får stad och land att fungera. En nytta för hela samhället. Alltid med så stor hänsyn som möjligt till människor och miljö.

2022 omsatte Svevia 11,3 miljarder kronor och våra 2 200 medarbetare finns på 100 platser i Sverige. Under senare år har vi även vuxit oss starkare som vägentreprenör i Norge.