Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Inside Sales Manager

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
Mora, i mitten av Sverige, har hela tiden varit en navet i vår verksamhet. Det var här vi grundades 1929 och det är här vårt huvudkontor ligger. Men idag jobbar vi över hela världen och har filialer i både Nederländerna och Storbritannien. Under vår snart 100-åriga historia har vi ägts av stora multinationella företag. Men vi har hela tiden haft vår särställning och kunnat bevara och utveckla vår egen kultur. Vi-känslan är stark och de flesta som börjar arbeta här stannar länge. Det ger en djupt rotad kultur som präglas av prestigelöshet och öppenhet för nya idéer och tankar.

Det finns mycket som förenar oss som jobbar på Wibe idag. Företaget har ett tydligt arv av uppfinningsrikedom, ingenjörskonst och kvalitetsmedvetenhet. Men längs med vägen har ansvarstagandet och glädjen över att kunna hjälpa kunderna blivit en minst lika viktig del av vårt DNA. Att arbeta på Wibe innebär därför att vara lika engagerad i produkterna som i människorna. För ytterliggare information om Wibe Group besök
https://wibe-group.com/se/

Nu söker vi Inside Sales Manager till Wibe Group. Här erbjuds du en spännande möjlighet i ett bolag med ständig utveckling och tillväxt!


Dina arbetsuppgifter
I rollen har du ett övergripande ansvar för teamet som inkluderar Inside Sales Sweden och International. Din främsta uppgift är att leda, coacha och utveckla teamet med fokus på samarbete för att tillsammans överträffa våra mål och resultat. Du har personal-, budget- och arbetsmiljöansvar och har medarbetare i Mora.

Wibe är på en tillväxtresa med etableringar i nya länder vilket också gör dig till en del av utvecklingen av övergripande strategier och processer inom Inside Sales för att optimera och skapa goda förutsättningar för teamet att leverera god service till våra kunder. Du har flera kontaktytor internt och har framför allt ett nära samarbete med våra internationella säljkontor. Tjänsten innebär också operativa uppgifter. Du rapporterar till Sales & Marketing Director som sitter i Dannmark.


Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning gärna med kommersiell inriktning och med erfarenhet från ledande roll sedan tidigare. Vi ser gärna att du drivit utvecklingsarbete och har verkat i internationell miljö. Du har goda IT-kunskaper.
Vi värderar dina ledaregenskaper högt och tror att du är en trygg ledare med förmåga att inspirera, motivera och inge förtroende.

Miljön hos oss är föränderlig och en förutsättning är att du har en uthållighet och vilja att utveckla verksamheten framåt tillsammans med ditt team. Du är en lagspelare och har lätt för att samarbeta med kollegor på plats i Mora men också globalt. Utöver detta är du affärsmässig i ditt sätt att vara och har förmåga att se till helhet och bidra på ett övergripande perspektiv i mer strategiska frågor.

Du uttrycker dig på engelska och svenska i likväl tal som skrift. Resor förekommer i tjänsten.


Ansökan
Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Erica Sundin. Välkommen med din ansökan via www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb senast den 26 maj 2024.Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.