Hoppa till innehåll
Recruitler logotyp

Industritekniker med inriktning mot automa...

Publiceringsdatum
01 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
- Är du intresserad av ett självständigt, utvecklande arbete med nya utmaningar?

Uppdrag:

Henningsons El fortsätter att expandera och nu söker de en industriteknik till sitt team i Falun. De letar efter en erfaren och engagerad industriteknik som brinner för att lösa tekniska utmaningar och har förmågan att självständigt felsöka.

Din uppgift blir att arbeta med installation, underhåll, felsökning och reparation på produktionsutrustning och styrsystem. Du kommer att delta i automatiseringsprojekt för att öka produktiviteten och förbättra kvaliteten hos industrikunderna.

Arbetsuppgifterna innehåller PLC-programmering för att optimera maskinfunktioner och effektivisera processer. En viktig del i uppdraget är att du kan hantera och lösa serviceärenden med en proaktiv och effektiv arbetsmetodik.

Din profil:

Du ser problemlösning som en utmaning, är strukturerad och har ett sinne för ordning och reda. Är van att snabbt växla mellan olika arbetsuppgifter, prioritera och lösa problem.

Du har erfarenhet av PLC-programmering och automatisering. Har god IT-vana och pratar och skriver flytande svenska samt har goda kunskaper i engelska.

Du är framför allt kund- och lösningsorienterad, att ge bra service till dina kunder ser du som en självklarhet i det dagliga arbetet.

Vi önskar att du tar en naturlig plats i gruppen och delar gärna med dig av dina erfarenheter. Har du en bakgrund som elektriker eller industrielektriker och har erfarenhet av programmering så är detta helt rätt tjänst för dig.
Recruitler logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Henningsons Elektriska AB grundades 1939 av Alex Henningson i Enviken, norr om Falun.
Sedan dess har mycket hänt i företaget. Genom åren har den lilla enmansfirman växt till ett väletablerat och framgångsrikt företag som kännetecknas av kvalitet och nöjda kunder. Idag är man ca 150 anställda och omsatte under 2022 ca 265 miljoner kronor.

Henningsons är företaget med både bredd och spets. Med specialistkompetens inom sju olika områden skapar det goda synergier inom företaget. Företagets kompetensområden är: Elinstallation, Industriservice, Vitvaruservice, Storkök, Kyla & Värme, Tvättstugor, Larm & Säkerhet och Kraft.

Läs mer om företaget: www.henningsonsel.se