Hoppa till innehåll
Granitor Systems logotyp

Servicetekniker, Borlänge

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Med människor i fokus och rötter i traditionell automation är vi en av Sveriges ledande leverantörer av resurseffektiviserande system för energi, infra och industri. Vi tar ett helhetsansvar för både stora och mindre projekt med el, kraft och automation. Vi levererar även hela anläggningar där vi utöver våra automationslösningar tar ett totalansvar - människor, montagelösningar och mekanik. Genom att kombinera projektförmåga, branschkunnande och teknisk kompetens, skapar vi framgång och utveckling för både medarbetare och kunder. Våra resurser har vi samlade i eget hus vilket ger oss en värdefull samverkan och kontinuitet i projekten. För oss handlar projektförmåga om att skapa konkurrenskraft åt och tillsammans med våra kunder. Överallt där industriproduktion effektiviseras och utvecklas har Granitor Systems en naturlig och viktig roll att spela.

Till Division Cranes rekryterar vi nu servicetekniker som vill arbeta med service och underhåll av traverser. Arbetet är varierande och innefattar bland annat felsökning, reparationer, moderniseringar och nymontage.

Vi vill därför komma i kontakt med dig som vill arbeta med och utveckla din tekniska kompetens inom elservice och underhåll inom industrin. Tidigare erfarenhet är meriterande men inte ett krav. Vi ser dock helst att du har godkänd gymnasieutbildning inom El. Har du rätt inställning och nyfikenhet på det tekniska området hjälper vi till med utbildning och upplärning. Du ingår i en verksamhet där vi arbetar med både löpande uppdrag och i projekt och du omges av trevliga kollegor med olika specialistkompetenser.
  • Placeringsort: Borlänge
  • Resor ingår i tjänsten
  • Körkort är ett krav
Varför arbeta för oss?

Som medarbetare hos oss kan du se fram emot en spännande arbetsuppgifter i såväl Sverige som utomlands. Vi har det lilla bolagets fördel i form av en familjär känsla, där vägen till beslut är kort och nytänkandet är stort, och med stöd av en trygg och stark koncern i ryggen, kan vi även titta långsiktigt på vår verksamhet. Vi strävar alltid efter att använda senaste tekniken där digitalisering är en naturlig del i vår vardag. Här väntar även engagerade kollegor, goda utvecklingsmöjligheter och förmåner som värnar om trivsel, vardagspussel och hälsa. Naturligtvis är vi också anslutna till kollektivavtal och erbjuder bland annat tjänstepension, arbetstidsförkortning och föräldralön.

Bra att känna till:
  • Tjänsten är en heltidstjänst med tillträde enligt överenskommelse.
  • Arbetstiden är dagtid men det finns möjlighet till arbetstidsförkortning.
  • Urval och intervjuer sker löpande så sök nu! Vi önskar vänligen men bestämt att inte bli kontaktade av säljare.
Kontaktpersoner:

Andreas Hjärpe, Verksamhetschef, +46104707259, andreas.hjarpe@granitor.se
Granitor är en svensk företagsgrupp som är verksam inom fastighetsutveckling och förvaltning, entreprenad, konsult och service samt tillväxtinvesteringar i utvecklingsbolag. Här jobbar 4400 samhälls- och industriutvecklare och omsättningen under 2020 var 7,5 miljarder kronor. Den 12 januari 2022 bytte vi namn från Midroc till Granitor. I över 25 år har vi, tillsammans med kunder och partners, utvecklat hållbara lösningar för samhälle och industri. Vår ambition är att bidra till en bättre framtid - både idag och för kommande generationer.
Granitor Systems logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren