Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

Rektor Norlandia Förskolor: Äventyret och Expeditionen

Publiceringsdatum
19 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering

Om företaget
Norlandia Förskolor är ett familjeägt företag som driver ett 100-tal förskolor från Dalarna i norr till Skåne i söder. Genom våra koncept satsar vi på bra mat, hälsa och hållbarhet där vår målsättning är att skapa nya upptäckter - varje dag. Välkommen till en fin gemenskap i en organisation som satsar på kvalitet, innovation och en god arbetsmiljö! För att läsa mer är du välkommen att besöka www.norlandiaforskolor.se

Nu söker vi en rektor till två av våra förskolor i Falun.
Förskolan Äventyret som ligger i centrala Falun med närhet till grönområden, lekplatser och bibliotek. Förskolan har plats för 75 barn.

Förskolan Expeditionen är belägen i bostadsområdet Hästberg i Falun med stor och lummig gård och promenadavstånd till Lugnets skidstadion. Förskolan har plats för 88 barn.

I Falun finns fyra Norlandia förskolor som alla har skidprofil. Vi har fokus på rörelseglädje, motoriska färdigheter och snövana - året runt. De äldsta barnen åker skidor i Källviksbacken en dag i veckan under vintersäsong. Vi har tillgång till slalomskidor, längdskidor, snowboards och miniskidor. Det lagas och serveras lunch på plats i backen till alla hungriga skidåkare.
Vi ser gärna att du som rektor har ett intresse för utevistelse, vinteraktiviteter och vintersport då vi vill fördjupa och utveckla de profilen ytterligare.

Förskolorna har eget KRAV-märkt kök med kockar som lagar mat utifrån vår filosofi om hälsa och hållbarhet där alla förskolor följer gemensam meny. Norlandia Förskolor samarbetar med Generation Pep och daglig fysisk rörelseglädje.





Dina arbetsuppgifter
Vi söker nu en mycket skicklig och driven rektor med tydligt och stabilt ledarskap där du som rektor är den samlande och trygga kraften i allt från kvalitetsarbete till relationsskapande. Du arbetar tillsammans med pedagogerna för att skapa en utbildning som stärker barnens förmågor och förutsättningar för framtiden. I ditt pedagogiska ledarskap tar du en aktiv roll och tillsammans med pedagogerna utvecklar ni det kollegiala lärandet. Du skapar förutsättningar för en reflekterande kultur och kontinuerlig utveckling.

Utifrån vår värdegrund CARE (competence, ambition, respect, energetic) arbetar du tydligt och tryggt för att skapa en god arbetsmiljö, höja varje medarbetares kompetens och finna vägar till tillitsfullt samarbete med både medarbetare och vårdnadshavare. Inom Norlandia finns goda strukturer att luta sig mot likväl som många goda exempel. Du är del av en rektorsgrupp och region som leds av en skolchef. Det finns stödfunktioner inom alla områden inklusive ett barnhälsoteam med specialpedagog som kan stötta och hjälpa dig i ditt arbete. Du kan på sikt också få ett utökat, större uppdrag och företaget har goda karriärmöjligheter.


Din profil
Vi söker dig som är en strukturerad, trygg, stabil och samarbetsorienterad ledare som trivs med att jobba i förändring och utveckling och ser det verksamhetsnära ledarskapet som vägen till framgång. Utan att tumma på de gemensamma målen skapar du tillitsfulla relationer och får människor att trivas på arbetet. Du står stadigt i fattade beslut och får medarbetare att vilja följa med dig på resan mot en verksamhet med kvalitet och barn i fokus. Du har en mycket god förmåga att möta vårdnadshavare i dialog och samverkan där du har ett särskilt fokus på kommunikation och tillgänglighet.

Du drivs av att få andra att växa och att skapa och förankra tydliga och långsiktiga mål och processer. Du är kunnig och insatt i de lagar och förordningar som styr förskolan och kan skapa och implementera processer mot högre måluppfyllelse. Du har en pedagogisk utbildning och flera års erfarenhet som rektor eller biträdande rektor inom förskola. Du har genomfört eller en pågående rektorsutbildning och har du erfarenhet och intresse av vintersport ser vi det som en fördel.

Får du energi av att göra en medarbetarresa med medarbetarnöjdhet, kvalitet och långsiktighet i fokus är det dig vi söker!


Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Sök tjänsten via: www.clockworkpeople.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning

Få förslag på tjänster som passar dig.
www.pedagogjobb.nu


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet! För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Alla våra konsulter erbjuds ”lön varje fredag”, gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade. Vill du bli en av oss? Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering