Hoppa till innehåll
Erikssons husvagnar o husbilar logotyp

Tvätt o Recondare för Husvagnar o husbilar

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Joakim Hållander
Email
Vi söker dig som har ett driv att tvätta o reconda våra hurvagnar o husbilar, Nya o begagnade. Du kommer jobba hårt under vår högsäsong mellan Mars-Okt. Du kommer tillsammans jobba på vår service avdelning tillsammmans med 9 andra medarbetare, kunna ta egna beslut samt jobba bra i vårt sammanssvetsade gäng. Körkort minst B gärna mer behörighet.
Du kommer till en modern service anläggning med Certifikation av Godkändbilverkstad som är återförsäljare av 2 av de populäraste husvagnar o husbilar. Vi ser hellre att du har ett driv än kunskap av Recond då vi kan lära upp detta hur vi vill ha det.
Erikssons husvagnar o husbilar logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juni 2024 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Erikssons husvagnar o husbilar har varit verksamma i branchen sedan 60 talet. Vi är återförsäljare av Kabe o Adria husvagnar o husbilar, 2 av dom marknadsledande märkena i Sverige. Vi säljer o leverarar fritidsfordon över hela landet med focus på skaraborg o Värmland, där vi också har en anläggning i Kristinehamn. Vi är ett certifierat företag med god ekonomi som borgar för tryggt köp för våra kunder.