Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Kvalitetstekniker

Sista ansökningsdag
19 september 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du arbeta i ett företag som erbjuder utvecklingsmöjligheter, god arbetsmiljö och intressanta utmaningar?
Är du en driven och engagerad person som motiveras av kvalitet, kalibrering och ständig förbättring?
Då kan du vara den vi söker!


Din framtida arbetsgivare
Kinnarps är Europas ledande helhetsleverantör av inredningslösningar och arbetsplatsdesign för kontor, utbildning och omsorg. Möblerna kännetecknas av hög kvalitet, innovativ design, låg miljöpåverkan och långa livscykler. Företaget har varit familjeägt sedan starten 1942, med tillverkning i Sverige och verksamhet i över 40 länder. På Kinnarps respekterar och värdesätter vi människors olikheter. Vi strävar efter mångfald, där våra medarbetares olikheter berikar vår verksamhet.

Vad erbjuder rollen?
Som kvalitetstekniker hos oss kommer du att ansvara för att säkerställa och utveckla kvaliteten i våra processer och produkter. Du kommer att arbeta nära produktionen och vara delaktig i hela kvalitetskedjan från leverantör till kund.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innebära:
-Planera, genomföra och följa upp kvalitetskontroller, mätningar och utföra kalibreringar
-Analysera och rapportera kvalitetsavvikelser och kundreklamationer
-Delta i och leda förbättringsprojekt och avvikelsehantering
-Utbilda och stödja personalen i kvalitetsfrågor
-Upprätthålla och utveckla kvalitetssystemet enligt ISO 9001


Vem är du?
För att lyckas som kvalitetstekniker hos oss, ser vi att du har en relevant utbildning inom kvalitet, teknik eller produktion, tillsammans erfarenhet av kvalitetsarbete i en tillverkningsmiljö. Du har goda kunskaper om kvalitetsverktyg och metoder och är väl förtrogen med de standarder och normer som styr vårt arbete.
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av kalibrering. Dina språkkunskaper i både svenska och engelska är utmärkta, och du är van att arbeta med Excel och andra Office-program samt innehar B-körkort.

Som person är du strukturerad, noggrann och har en stark analytisk förmåga. För att trivas bör du vara självgående, initiativrik och lösningsorienterad. Samtidigt som du har en kommunikativ förmåga och trivs med att samarbeta.



Är detta din perfekta match?
Vi erbjuder dig en spännande och varierad tjänst i ett växande företag.
Här finner du en trevlig och stimulerande arbetsmiljö med engagerade och kompetenta kollegor.


Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 20 09 2024. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Johan Holm på johan@effektiv.se eller Sofia Hansson på sofia.hansson@effektiv.se

Sökord
Kinnarps, Kvalitetstekniker, Tillverkningsmiljö, Kvalitetsverktyg, Kvalitetsstandarder, Attraktiv arbetsplats, Kvalitet, Kalibrering, Hållbarhet, Hållbar arbetsplats, Kvalitetsingenjör

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.