Hoppa till innehåll
Jerrie AB logotyp

Ingenjör Produktutveckling till NIMO, Hova

Publiceringsdatum
27 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om rollen

Som Ingenjör Produktutveckling hos NIMO inom Design & innovation kommer du att spela en nyckelroll i att driva nyutvecklingsprojekt från idé till färdig produkt. Du arbetar strategiskt och operativt med att skapa hållbara och innovativa lösningar som möter kundernas behov och tekniska möjligheter.

Har du drömt om att arbeta i ett innovativt och hållbart företag som NIMO? Ansök nu och ta steget mot en trivsam arbetsplats där vi värnar om hållbarhet, omtanke och pålitlighet - varje dag!

Dina primära ansvarsområden inkluderar:
 • Produktutveckling av torkskåp med fokus på styrsystem och användargränssnitt UI.
 • Aktivt delta i eller driva produktutvecklingsprojekt som resurs eller projektledare, arbeta med konceptutveckling och förstudier.
 • Produktunderhåll förekommer i syfte att förbättra kvalitet, tillverkningsbarhet och kostnadseffektivitet.
 • Leda och driva tvärfunktionella projekt av olika typer och storlekar parallellt.
 • Tillhandahålla innovativa lösningar med god kvalitet till rätt pris som levererar på vår affärsplan och strategiska inriktning.
 • Skapa förutsättningar för att effektivisera ändringar, nya varianter av befintliga produkt plattformar.
 • Utforska, utveckla, analysera och föreslå nya produktkoncept.
 • Säkerställa att kundernas förväntningar uppnås enligt specifikation.
Personliga egenskaper

Du är en kreativ och lösningsorienterad person med förmåga att se helheten och samtidigt hantera detaljer. Du trivs i en dynamisk miljö och har lätt för att samarbeta i en tvärfunktionell miljö med flera kontaktytor. Att ta initiativ, effektivisera och arbeta mot uppsatta mål bör vara centrala drivkrafter för dig, och du har förmågan att omvandla idéer till konkreta handlingar.

Kvalifikationer:
 • BSc, MSc eller motsvarande inom design, mekatronik, elektronik eller mekanik.
 • Erfarenhet av produktutveckling och projektledning.
 • Erfarenhet av konstruktion, kvalitet, labbverksamhet och lean produktion.
 • Goda kunskaper i 3D CAD Solid Works.
 • CFD erfarenhet är meriterande.
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift.
Vad vi erbjuder dig

Vi erbjuder en spännande och utvecklande roll där du får möjlighet att påverka och bidra till innovativa lösningar. Du kommer att vara en del av ett engagerat team som värdesätter kreativitet och hållbarhet. Hållbarhet är ett av våra kärnvärden, och här kan du i din roll aktivt bidra till att göra framtidens klädvård ännu mer hållbar. Vidare blir du en del av ett härligt team av kollegor som trivs med att samarbeta och ett företag som värnar om en företagskultur där prestigelöshet och ödmjukhet är centrala värderingar.

Ansök

Om detta låter som rätt möjlighet för dig så är du varmt välkommen att skicka in din ansökan via Jerrie, tillsammans med ditt CV och ett personligt brev som är anpassat till rollen. Annonsen är öppen tills tjänsten är tillsatt men vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt då vi jobbar med löpande urval.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Frida Dire 0703-00 10 16 frida.dire@jerrie.se eller Igor Glavan 0701-765828 igor.glavan@jerrie.se

Vi hos Jerrie arbetar utefter en rättvis och mänsklig urvalsprocess som är kopplad till en kravprofil. Läs om Jerries rekryteringsprocess här: [https://jerrie.se/rekryteringsprocess]
Jerrie AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juli 2024 (26 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

NIMO grundades 1944 och är idag världens största torkskåpstillverkare med huvudkontor och fabrik i Hova, Västra Götaland. Företaget har en stark hållbarhetsprofil och arbetar för att minska sin miljöpåverkan. NIMO representerar innovativ svensk miljövänlig teknik och design och är fast beslutet att vara en ledande aktör inom branschen, både idag och i framtiden. Företaget har en omsättning på ca 275 miljoner kronor och 120 anställda.

NIMO är en trygg arbetsplats som värdesätter medarbetarna högt. Som anställd får du möjlighet att utvecklas, tänka utanför boxen och vara med och påverka. Läs mer på www.nimoverken.com