Hoppa till innehåll
Specialkarosser AB logotyp

Inköpssamordnare

Sista ansökningsdag
28 oktober 2024 (49 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
SKAB-Gruppen består av
bolagen Specialkarosser AB, Lagab, Groth och SKAB Norge. Gruppen har ca 285 medarbetare och drygt 175 av dessa jobbar på Specialkarosser AB, SKAB, som är beläget i det trevliga samhället Ätran, 4 mil öster om Falkenberg. Ett kanonställe och en fin arbetsplats. SKAB är i framkant inom branschen och är marknadsledande inom sitt produktområde. Tillverkningen består i huvudsak av specialanpassade lastbilskarosser för transport av styckegods och temperaturkänsligt gods. Special är vår standard! Se även www.specialkarosser.se


Vår verksamhet har en
mycket bra funktion och vi är marknadsledande, men vi måste hela tiden sträva efter att bli ännu bättre för framtiden. Det är precis som inom idrottens värld att även om man vunnit högsta serien många år i rad, så krävs det hela tiden utveckling och förbättring för att även klara detta i framtiden. Vill Du bli en del av SKAB-Gruppens härliga team?


SKAB-Gruppen söker Dig som är

Inköpssamordnare

Du är engagerad
och har ett brinnande intresse för att utveckla affärer och verksamhet.

Du har förmågan att
skapa resultat och att arbeta parallellt med många och varierande arbetsuppgifter genom att prioritera din tid på ett effektivt sätt.

Det är väsentligt att
du kan samordna ett lag som arbetar på olika geografiska platser inom
SKAB-Gruppen och samtidigt kunna hantera sidoliggande arbetsuppgifter, då tjänsten innefattar en stor bredd. Det kan exempelvis gälla arbete och support inom planering och produktionsuppföljning, likväl som vårt affärssystem.

Du är en positiv och
trygg person som har bra förmåga att samarbeta, hitta gemensam agenda, bygga tillit och goda relationer. Genom ett starkt affärsmannaskap har du förmågan att engagera och driva SKAB-Gruppens inköpsaffärer framåt, samt har en flexibel och positiv samarbetsförmåga som gör det möjligt att även driva sidoliggande viktiga arbetsuppgifter inom vårt team.

Flexibilitet och
samarbetsförmåga värderas högt för tjänsten, som till del kan anpassas utefter person.

ANSÖKAN

Ansökan i form av CV
och personligt brev


skickas till
brajobb@specialkarosser.se.


Märk ansökan med
vilken tjänst du söker.


Vi tillämpar löpande
rekrytering.
Specialkarosser AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 oktober 2024 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Läs om Specialkarosser på www.specialkarosser.se