Hoppa till innehåll
Nord365 logotyp

Driven redovisningsekonom

Sista ansökningsdag
22 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
02 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi en Driven redovisningsekonom

Är du en driven person som trivs i en ung, internationell och dynamisk miljö? Du har ett starkt driv och vill utvecklas som ekonom i ett internationellt sammanhang. Idag läggs stor kraft på att skapa bästa förutsättningar för att möta den starka tillväxten både när det gäller systemstöd och kompetens. Du kommer ha stor påverkan på hur din roll utvecklas över tid.

Du kommer bli djupt involverad i bolagets ekonomiska processer och stödsystem. Förutom redovisning och skatter kommer du arbeta med analyser, betal- och transaktionsflöden samt att lager efterlevnad. Som expert inom redovisning kommer du ha externa kontakter med revisorer och myndigheter. I takt med att bolaget växer kommer även ekonomiavdelningen att utökas. Du rapporterar till CFO.

För att lyckas i rollen behöver du erfarenhet av redovisning från en internationell verksamhet samt en relevant högskoleutbildning. Kanske kommer du från redovisningsbranschen där du jobbat som konsult i internationella bolag. Det är en fördel om du har ett intresse för BI. Erfarenhet från import- och exportverksamhet och e-handel är en klar fördel. Du behärskar koncernspråket engelska på en hög nivå och trivs med internationella kontaktytor.

Som person är du noggrann, analytisk, och flexibel. Med verksamhetsförståelse och affärsmässighet tar du initiativ till förbättringar.

Vi kan erbjuda dig en dynamisk arbetsmiljö där innovation och personlig utveckling värderas högt. Du kommer växa tillsammans med bolaget och dina kollegor. Nord365 främjar innovation och personlig tillväxt.

I denna rekrytering samarbetar Nord365 med Nilsson & Mossberger. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 och Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Nord365 logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Nord365 är en företagsgrupp som driver export- och importhandel mellan den nordiska marknaden och Kina. Bland samarbetspartnerna finns kinesiska giganterna såsom Alibaba och Xiaomi samt Sveriges största livsmedelsföretag. Med ett stort affärsnätverk hanteras dagligen varor och tjänster till svenska och kinesiska konsumenter och företag. Förutom import- och exporthandel hanterar vi även transportlogistik, lagerhållning, marknadsföring, försäljning och kundservice. På vårt kontor och lager i Halmstad är vi idag 20 personer och i Kina 35 anställda. Nord365 driver även e-handelsplattformen www.mistore.se och befinner sig i ett expansivt skede. För mer information om företaget se: www.nord365.com