Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Legoinköpare till Core Link i Falkenberg

Sista ansökningsdag
28 september 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du idag inköpare av produkter med hög teknisk nivå, eller arbetar med produktionsteknik och känner att du vill utvecklas ytterligare?
Då kan detta var tjänsten för dig!

Din framtida arbetsgivare
Core Link, med huvudkontor i Falkenberg, levererar nyckelfärdiga maskiner och system till industrin på den internationella marknaden. Med dotterbolag i Finland, USA och Tyskland är vi en del av den familjeägda industrikoncernen Mustad United Group.

Core Link har ett brett sortiment av systemlösningar som förbättrar produktiviteten, säkerheten samt ergonomin inom pappers- och konverteringsindustrin. Vi är branschledande inom vårt produktsegment och utmärker oss genom att vara specialister på kunders processer, där skräddarsydda lösningar enligt varje unikt behov är ett vinnande koncept. Idag närmar vi oss 100 anställda, globalt, och omsätter mer än 300 MSEK per år. På kontoret här i Falkenberg är vi ca 60 medarbetare.

Läs gärna mer här: HÄR

Vad erbjuder rollen?
Du kommer att bli en del av ett team med 5 kollegor, som säkerställer att produktionen av maskiner löper smidigt och utan avbrott.
Din roll är att se till att maskindelarna till verksamheten håller den höga kvalitetsnivå som krävs. Detta kräver en stor förståelse för ritningar och en god kunskap om de olika tillverkningsstegen.

Din roll kommer därför infatta arbetsuppgifter som:
- Beredning och inköp av lego
- Genomföra kvalitetssäkring av mottagna delar
- Ha en fortlöpande dialog med konstruktionsavdelningen gällande val av design och material
- Ha en fortlöpande dialog med underleverantörer kring tillverkningstekniska lösningar
- Aktivt delta i produktutvecklingen ihop med övriga verksamheten

Utöver detta kommer du även ha en viktig funktion vid val av leverantörer och pris-diskussioner där kvalitet ligger i fokus.
Du kommer även verka som en stödfunktion mot montörer och produktion vid produktionstekniska frågor.

Du kommer arbeta heltid under klassiska kontorstider med möjligheten till flex och utgå ifrån kontoret i Falkenberg.

Vem är du?
Vi tror att du kommer med en vana från produktion och gärna inköp sedan tidigare. Du har ett gediget tekniskt kunnande och ett stort tekniskt intresse. Kanske har du arbetat som produktionstekniker, eller i en annan produktionsnära roll. Du värdesätter att få arbeta i en strukturerad miljö där man få möjligheten till nära samarbeten och att ha kunniga kollegor. Detta samtidigt som du får befinna dig inom en högteknologisk verksamhet med mycket framåtanda och högt tekniskt kunnande.

Vidare tror vi att du har:
- Eftergymnasial utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet med teknisk inriktning och gärna i kombination med inköp
- Hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift
- Har körkort

Du kommer arbeta i flera parallella processer som ställer krav på ett gott självledarskap, en problemlösande inställning och förmågan att kunna kommunicera tydligt och strukturerat mot dina många kontaktytor.

Är detta din perfekta match?
Detta är den perfekta matchen för dig som har en god produktionsteknisk förståelse i kombination med en erfarenhet av inköp eller planering. Kanske arbetar du i en teknisk och produktionsnära roll idag och vill få fördjupa dina kunskaper ytterligare inom inköpsprocessen eller har arbetat med tekniskt inköp sedan innan. Oavsett, hoppas vi att du vill vara med och bidra till vår höga arbetsglädje, gemenskap och fortsatt utveckling tillsammans med oss här på Core Link!

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Core Link.

Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande
Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Jessica Andersson på jessica.andersson@effektiv.se

Sökord
Lego, legoinköp, produktion, industriell tillverkning, teknik, stativenheter, maskindelar, inköp, inköpsprocessen, supply chain, globalt bolag, Core Link, Falkenberg, Effektiv

AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos Core Link.