Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi på Protectum expanderar och vi söker därför flexibel, social och ansvarsfull servicetekniker med inriktning mekanik och lås till vår butik i Falkenberg på Arvidstorpvägen 15A.

Vad ingår i jobbet?
Som butikstekniker varierar uppgifterna från dag till dag och ingen dag är den andra lik. Du säljer lås och andra säkerhetsprodukter, ger tips och rådgivning till våra kunder. Du tar hand om beställningar via mejl, över telefon samt lägger upp arbetsorder i vårt affärssystem. Du jobbar även praktiskt med reparation, tillverkning av låscylindrar och nyckeltillverkning i vår låsverkstad. Du arbetar individuellt men även tillsammans med dina kollegor för att lösa problem och göra våra kunder nöjda.

Vem är du?
Först och främst är du drivande i att bygga upp långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Förmåga att ge hög service och ge det där lilla extra till kunder samt kollegor. Du är en händig problemlösare med en nyfikenhet, som driver dig till att lära dig mer.

Flytande svenska i tal och skrift är ett krav för att klara av tjänsten.

B Körkort krävs.

Innehar du gesäll, mästarbrev eller har tidigare erfarenhet av låssmedyrket är det meriterande men inget krav.

Utdrag ur belastningsregistret kommer att tas vid anställning.
Protectum AB / Wikströms Lås logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Protectum är en helhetsleverantör inom lås, larm och passersystem till företag och privatpersoner. Med våra skräddarsydda säkerhetslösningar skapar vi trygghet för våra kunder. Vår ambition är alltid att ligga i framkant gällande ny teknik och på så sätt erbjuda marknadens mest effektiva, smarta och modernaste säkerhetslösningar.

Vi som arbetar på Protectum är serviceinriktade och drivs av att finns bästa möjliga lösningar för våra kunder. Tillsammans bildar vi ett stark lag med bred kompetens inom olika yrkesroller och områden i vår bransch. Hos oss hittar du bland annat brandlarmsingenjör, inbrottslarmsingenjör, servicetekniker, låssmed, installatör och säljare.