Hoppa till innehåll
AD Bildelar logotyp

AD Kungsbacka söker utesäljare

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
AD Kungsbacka lämnade ett framgångsrik 2023 bakom sig och har fortsatt trenden in på 2024. Vi söker nu en driven utesäljare för att ta nästa steg på tillväxtresan.

Som utesäljare arbetar du affärsmässigt och lösningsorienterat där din butiks långsiktiga kundrelation, uppföljning och support väger tyngst för att lyckas över tid. Du ansvarar tillsammans med butikschef för planering, utveckling och efterlevnad av relation med befintliga och nya kunder.

Som person är du engagerad, strukturerad och har ett intresse för branschen vi verkar i. Du är affärsdriven och har förmågan och förstår vikten av att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Det är meriterande om du har erfarenhet av försäljning i liknande roll sedan tidigare. Gärna inom fordonsbranschen.

I det dagliga arbetet kommer du att ställas inför en mängd olika frågeställningar och problem att lösa vilket gör att du behöver vara flexibel, ansvarstagande, lösningsorienterad och ärlig för att trivas i rollen.

Du har förmåga att planera dina dagar för att få ut maximalt resultat samt sätter stort värde i och drivs av ett väl utfört arbete och nöjda kunder.

Det är också viktigt att du har förmågan att driva en affär eller ett projekt från start till mål.

Då du kommer att ha täta kontakter med kunder, den interna organisationen, leverantörer etc. behärskar du såväl svenska som engelska i tal och skrift. Du behöver också vara bekväm i olika IT-miljöer och har lätt att lära dig system och program.

B körkort är ett krav.

Vi erbjuder dig ett spännande och utvecklande arbetet i ett företag där du får möjlighet att vara med på en tillväxtsresa tillsammans med bra kollegor och ett växande varumärke.

Låter detta som något för dig? Din ansökan vill vi i så fall ha senast den 12 maj till jobb.stenungsundsgruppen@adbildelar.se, ansök redan idag! Intervjuer kommer att ske löpande.

Vid frågor angående tjänsten kontaktar du vår butikschef Mikael på mikael.helgesson@adbildelar.se
AD Bildelar logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 maj 2024 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AD Bildelar har ett 80-tal butiker inom bilreservdelsbranschen i Sverige.