Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Arbeta extra som truckförare hos våra kunder i Falkenberg!

Publiceringsdatum
26 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi dig som vill arbeta extra och dryga ut kassan!

Är du pensionär, driver ett eget företag eller student och i behov av en extra inkomst vid sidan om din huvudsakliga sysselsättning? Då kan denna tjänst vara något för dig! Just nu söker vi på Lernia flexibla personer som vill arbeta extra vid behov under vardag hos vår kund i Falkenberg.

Nu söker vi några skickliga truckförare med stort säkerhetstänk som kan behålla lugnet även när det blir mycket att göra.

Arbetsuppgifter
Som truckförare är du en viktig del i ett logistikflöde. Du kommer att arbeta med materialhantering till/från kundföretagets produktion/lager. Stor del av arbetsdagen spenderas i truck men vissa lyft med kroppen kan förekomma.

Formell kompetens
  • Du har minst motvikt(B1) samt skjutstativs(B3) kompetens enligt TLP10
  • Du har B-körkort samt tillgång till bil
  • Du har minst 3 månaders arbetslivserfarenhet inom lager/truckkörning
Meriterande kompetens
  • Du har minst 6 månaders dokumenterad arbetslivserfarenhet som motviktstruckförare
  • Du har erfarenhet av lastning/lossning
  • Du har erfarenhet av av hantera långgafflar
  • Du har erfarenhet av lager administration
För att lyckas i rollen behöver du kunna kommunicera och förstå instruktioner på det svenska språket. Instruktioner och information som berör arbetet och säkerheten sker muntligt, skriftligt och via praktiska moment med hjälp av kollegor/utbildare/chefer.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. För att passa in på denna tjänst är det av stor vikt att du är flexibel, ansvarstagande och har hög arbetsmoral.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Timanställning . Placering Falkenberg med omnejd. Mesta dels dagtid , skiftarbete kan förekomma.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse.

Information
Vi arbetar kontinuerligt med urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen, så välkommen med din ansökan så redan idag!
Bifoga ditt truckkort i ansökan.

Forma framtiden med oss!
Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.