Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta i ett världsledande internationellt hälso- och hygienföretag med goda utvecklingsmöjligheter? Till vår fabrik i Falkenberg söker vi nu en Lageroperatör.

I rollen som lageroperatör kommer du tillsammans med arbetskollegorna i ditt team ansvara för hela driften på avdelningen. Alla anställda i teamet ska utföra samtliga arbetsuppgifter inom truckkörning: mottaga leveranser, delning av inkommande gods, färdigställa avgående gods, transportera gods mellan olika lager, allt med fokus på kvalitet och säkerhet. Tjänsten är en heltidstjänst och arbetet är förlagt på dagtid.

Falkenbergsfabriken, med ca 400 anställda, kännetecknas av en modern organisation och en högteknologisk maskinpark. Teknikutveckling och uppgraderingsprojekt pågår ständigt och större delen av vårt produktsortiment är ”fast moving consumer goods”. I fabriken tillverkas barnblöjor och inkontinensprodukter, främst för de nordiska marknaderna samt Central- och Östeuropa.

Dina arbetsuppgifter i stor kommer vara:

  • Upprätthålla rätt lagersaldon
  • Upprätthålla ordning & reda på avdelningen
  • Driva arbete för att reducera våra hanteringskostnade

För att klara jobbet på ett bra sätt behöver du vara kommunikativ och praktisk lagd. Du trivs med att arbeta i team och har god samarbetsförmåga men också kunna jobba självständigt. Vi ser att du är engagerad, drivande och strukturerad samt har viljan att utvecklas och lära nya saker och arbetssätt. För oss på Essity kommer säkerhet alltid först och du förväntas arbeta på ett säkert sätt.

Du har även:

  • Gymnasieutbildning eller arbetslivserfarenhet inom liknande arbete.
  • B körkort samt truckkort B3.
  • God förmåga att formulera dig, så väl muntligt som skriftligt, på engelska och svenska.
  • God datorvana.
  • Truckbehörighet D2 är meriterande.

Vi rekryterar löpande så skicka din ansökan via vår hemsida redan idag. Vill Du ha ytterligare information är du välkommen att kontakta:

Rekryterande chef:

Staffan Börjesson (staffan.borjesson@essity.com)

Facklig kontaktperson för IF Metall är:

Johan Svengren (johan.svengren@essity.com)

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se