Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Lagerarbetare med truckkort sökes till kund i Halmstad

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Nu söker vi engagerade lagerarbetare!

Lernia Bemanning fortsätter att växa och nu söker vi ett flertal truckförare med driv och energi. Arbetet är på heltid och du kommer att bli anställd av Lernia, men vara uthyrd som konsult hos vår kund. Vi söker drivna och samarbetsvilliga lagerarbetare med truckkort. Bli en del av ett team och jobba på ett härligt lager i Halmstad!

Är det dig vi söker?

Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av att arbeta med truckkörning på lager alternativt relevant industrierfarenhet. Du trivs med att arbeta i en grupp och är van vid att hantera tunga lyft. En god fysik och en hög arbetsmoral är viktiga egenskaper för detta jobb.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som söker är en engagerad person som är mån om att göra ett noggrant jobb som du känner dig stolt över. Som person är du framåt och du ska kunna arbeta både självständigt och i team. För att passa in på denna tjänst behöver du vara flexibel, ansvarstagande och ha hög arbetsmoral. Då det kan förekomma tunga lyft behöver du ha god fysik.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har:
  • B-körkort samt tillgång till bil.
  • Truckkort A + B
  • Goda kunskaper i svenska språket, såväl tal som skrift.
Om anställningen

Tjänstgöringsgrad: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse
Anställningsform: Visstidsanställning

Om ansökningsprocessen
Du gör din ansökan genom att klicka på ansök längst ned i denna annons. Vi vill att du med din ansökan bifogar CV samt gärna personligt brev där du redogör för din relevanta erfarenhet för rollen. Ansökningar som kommer in via brev eller e-post tar vi tyvärr inte med i rekryteringsprocessen.

Vi intervjuar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt! Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut, så välkommen med din ansökan redan idag!

Forma framtiden med oss!

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 augusti 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.