Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lagermedarbetare till Pelly Butiksinredning AB

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Pelly utökar nu teamet på lagret! Har du erfarenhet av lager, truckkörning och har ett sinne för ordning och reda? Läs då mer!

Om tjänsten

I rollen som lagermedarbetare arbetar du på lagret, i ett erfaret team på 10 personer. Arbetet innebär att plocka ordrar via en VMS lösning, skapa bokningar och se till att varorna skickas i väg. Arbetet innefattar också truckkörning i form av skjutstativ. Du har intern kontakt med personer från andra avdelningar samt extern kontakt med exempelvis chaufförer.

Arbetstiderna är förlagda på dagtid, 7-16 med viss flex, måndag- fredag.

Om dig

Vi söker dig som har erfarenhet från lager och truckkörning, det är meriterande om du har efterenhet av skjutstativ (B3). Som person är du ansvarsfull, plikttrogen och noggrann. Du är en lagspelare som gillar att ha dina kollegor runt om dig, men gillar också att sköta ditt arbete självständigt. På Pelly erbjuds du ett varierande arbete med frihet under ansvar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Om Pelly Butiksinredningar AB
Företaget har funnits sedan 1939 och har sitt säte i Falkenberg där huvudkontor, utställning och lager finns. Pelly erbjuder både kundunika och standardiserade butikskoncept till ett stort antal kunder, alltifrån de lite mindre till de stora kedjorna. Deras tre kärnvärden; Engagemang, enkelhet och fokus, speglar arbetet, både externt och internt. Företaget är miljöcertifierade enligt ISO 14001 för att säkerställa ett hållbart tillvägagångssätt genom hela värdekedjan.


Om anställningen och ansökan
Rekryteringen sker i samarbete med Adecco, frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning, med start hösten 2024. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Emma Andersson via emma.andersson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!