Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Regionsäljare som räddar liv!

Publiceringsdatum
14 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Har du en passion för att bygga starka kundrelationer och vill du sälja produkter som bokstavligt talat räddar liv? Drivs du av tanken att faktiskt kunna påverka din egen lön? Om svaret är ett rungande JA, då kan vi ha drömjobbet för dig! Vi på Plusab Medical Solutions AB söker nu en regionsäljare som kan ta vårt team till nästa nivå!

Tjänstebeskrivning och erbjudande
Som vår nya utesäljare kommer du att vara hjärtat i vår kundrelation - bokstavligt talat! Du kommer att:
* Skapa magi: Bygg långsiktiga och lönsamma relationer med både nya och befintliga kunder. Din arbetsdag kommer att fyllas med spännande kundmöten där du skapar värde på riktigt.
* Ta rodret: Du arbetar självständigt med att fastställa en strategi för din kundbearbetning, med fokus på att identifiera nya affärsmöjligheter och konsultera befintliga kunder.
* Vara på tårna: Hög kundnärvaro är A och O. Du förstår den tydliga kopplingen mellan att hög frekvens i kundbesök genererar mer försäljning och bättre relationer.
* Sälja livräddare: Marknadsföra och sälja vårt fulla sortiment av produkter som verkligen gör skillnad.
* Växa och utvecklas: Hålla vårt CRM-system uppdaterad, lär dig nya produkter och digitala verktyg, och bidra till en positiv och framåtblickande företagskultur.

Det här erbjuder vi dig
* Frihet under ansvar: Du styr din egen tid och jobbar där du trivs bäst - kanske hemifrån eller på språng?
* En produktportfölj som imponerar: Vi ger dig de bästa verktygen för att lyckas, backade av en stark och stöttande organisation.
* Utvecklingsmöjligheter på toppnivå: Internutbildningar och chansen att växa inom en av branschens mest respekterade koncerner med global närvaro.
* En lönemodell att skryta om: Marknadsmässig grundlön och en provisionsmodell utan tak - himlen är bokstavligt talat gränsen!

Personprofil
Du är en social kameleont som älskar att nätverka, en självgående doer som drivs av utmaningar och alltid strävar efter att överträffa målen. Att ta initiativ och göra det där lilla extra för att nå resultat är din grej. Du är också en prestigelös lagspelare som trivs med att resa och möta kunder ansikte mot ansikte. Och ja, ett B-körkort är förstås ett måste!

Vill du vara med på vår resa och verkligen göra skillnad? Skicka in din ansökan idag och bli en del av ett team som räddar liv varje dag!

Övrigt
Start: Omgående eller enligt överenskommelse.
Arbetstider: Dagtid, kontorstider.
Omfattning: Heltid.
Plats: Skåne.

Företagspresentation
Plusab Medical Solutions AB, med huvudkontor i Västerås, erbjuder hjärtstartare och utbildningar kopplade till att rädda liv, samt säkra och användarvänliga Första Hjälpen-produkter med egen design. Bolaget grundades 2007 och har vuxit till att bli rikstäckande, med representanter från Luleå i norr till Malmö i söder. Vi strävar efter att marknadsföra högkvalitativa och praktiska produkter som skapar trygghet på arbetsplatsen. Plusab är en del av Safe Life som är världsledande inom hjärtstartare och första hjälpen.

Om PerformIQ
PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Oscar Backman, oscar.backman@performiq.se.

Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Oscar Backman, oscar.backman@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!