Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Belysningstekniker sökes!

Publiceringsdatum
07 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du intresse för teknik och gillar att arbeta utomhus med varierande arbetsuppgifter? Se hit!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund en belysningstekniker. Vår kund är ett ledande entrepenadbolag inom energi och elkraft. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • En väl etablerad arbetsplats med en stark säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är i fokus
  • Ett härligt team som främjar glädje på arbetet
  • En varierande arbetsroll med utvecklingsmöjligheter
Arbetsuppgifter
Som tekniker kommer du att hantera olika tekniska frågeställningar vad gäller belysning. I din roll som tekniker arbetar du utomhus där rollen innefattar dagliga ronder av anläggningar, byte av armaturer samt koppling, reparation och underhåll av kablar.

Hos vår kund är varje person i organisationen viktigt och det arbete som utförs är en del av flödet till en fungerande belysningsanläggning. Arbetet är relativt självständigt och du planerar din dag med informationen i respektive uppdrag.

Vi söker dig som
  • Är utbildad inom ESA och APV
  • Har god kunskap och erfarenhet inom el från tidigare arbete eller utbildning
  • Bemästrar det svenska språket både i skift och tal
  • Har C-körkort
Meriterande:
  • CE-körkort
  • Tidigare arbetat som belysningstekniker
  • Har en avklarad utbildning inom AMS
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Då personliga egenskaper värderas högt ser vi gärna att du som person innehar en god samarbetsförmåga, är strukturerad och organiserad. Vi söker därför dig som är beredd att ta stort eget ansvar i det dagliga arbetet då du i rollen som belysningstekniker är företagets ansikte utåt mot kunder och allmänhet.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Linn Östin, linn.ostin@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 april 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!