Hoppa till innehåll
JTEKT Column Systems AB logotyp

Verkstadstekniker till JTEKT CSS i Eskilstuna

Publiceringsdatum
02 februari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Lösningsorienterad tekniker sökes till expansiva och branschledande JTEKT Column Systems Sweden i Eskilstuna

Har du erfarenhet av att programmera maskiner för skärande bearbetning? Vill du arbeta i ett företag som är ledande inom sitt område? Bra! Då kan denna unika roll i ett högkvalitativt internationellt företag vara rätt för dig.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Ditt anställningserbjudande

Hos JTEKT får du vara med från idéstadiet av framtagandet av en produkt till att den första färdiga produkten lämnar fabriken. Du har fördelarna av att organisationen är lagom stor så att du inte enbart gör ett fåtal moment, utan att det är bredd på arbetsuppgifterna. Allt från inköp av nya maskiner, stort eget ansvar gällande verktygsinköp, ta fram förbättringar på nya och befintliga produkter tillsammans med konstruktionsavdelningen.

Dina arbetsuppgifter

Programmering och inkörning av bearbetningsmaskiner baserat på ritningsunderlag.
  • PLC-programmering för monteringsutrustning.
  • Optimering av bearbetningsprogram och val av verktyg för kostnadseffektiv bearbetning.
  • Uppdatering av produktionsdokumentation som operationsbeskrivningar och ställblad.
  • Hantering av mätberedning, felavhjälpande åtgärder, support till operatörer samt deltagande i optimerings- och utbildningsaktiviteter inom maskinbearbetning.
Värt att veta

JTEKT Column Systems AB är en producent och leverantör av styrkolonner och teleskopiska axlar till den tunga fordonsindustrin. Vi bedriver en omfattande produktutveckling med tidig medverkan hos kunden och är ett företag med stabila ägare och en positiv utveckling. Kundavtalen sträcker sig över flera år och våra kunder representerar samtliga ledande lastbilsproducenter i Europa. JTEKT Column Systems marknadsandel är ca 60%.

Våra förväntningar

Du har goda kunskaper och erfarenhet av beredningsarbete och programmering av bearbetningsmaskiner samt praktisk erfarenhet från arbete i bearbetningsmaskiner. Du har även goda kunskaper inom mätteknik samt kunskaper inom AutoCad. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Din IT-mognad är hög och du är en van användare av Office-paketet. Det är meriterande om du har kännedom om ISO 14001 och ISO/TS 16949.

För att trivas och kunna leverera i rollen är du strukturerad, metodisk, lösningsorienterad, ansvarskännande och flexibel. Du har även en förmåga till helhetssyn, analys och att tänka resultatorienterat.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
JTEKT Column Systems AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 mars 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech